U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nije alibi, brale. Jednostavno konstatacija da smo izvukli jakog protivnika iz trećeg šešira koji je u usponu i koji ima stašan igrački kadar.
Gledao sam basket, pa se pitam koj ću qrac uopšte na ovoj temi? Al' kada god sam prebacio na fudbal, dali smo gol...
Ono što sam video, bilo je dobro, šta više odlično. Da bih pisao hvalospeve, ipak očekujem kontinuitet od Sinišinih pulena.
Odlično je što je podmlađen tim. Sviđa mi se agresivnost koju pokazujemo i u defanzivi i u ofanzivi. A mi Srbi k'o Srbi, moramo nekoga da pljujemo...eto sad vidim mnogima Fejsa ne valja!
6:1 a "mi" opet nezadovoljni!
EDIT: Juče me nasmejao komentar na jednom sportskom forumu...u fazonu: Večeras imamo dilemu koje majstore da gledamo!
Na kraju mu propade fora (osim ako se +16 protiv Izraela ne smatra neuspehom).
Ladno smo svih 6 golova dali levom nogom! Da se tako duhovito izrazim, vidi se pečat selektora!
Гледам ко је био у трећем шеширу и видим да су од свих репрезентација ту Белгијанци најјачи. Јачи су и од Чеха, и од Швајцараца, и од Украјинаца, и од Ираца. Боље да су нам пали Израел или Мађарска. Не знам по ком критеријуму су Фарани испред Велшана па су завршили у петом шеширу, али би било добро да су у групи са нама. Имали бисмо 6 загарантованих бодова. И мислим да би нам било боље чак и да смо са Естонцима опет у групи (били су у петом шеширу) него са Македонијом. Сад бисмо накантали Естонце у обе утакмице без проблема. Лакше би нам било са њима него са Македонцима. А из шестог шешира смо извукли најтежег противника.
Odličan rezultat i lepa i, što je bitnije, efikasna igra. Kombinuju k'o matori i daju maksimum, odavno toga nije bilo. Ako bi kojim čudom ponovili ovako nešto protiv Belgije za mesec dana bilo bi odlično za samopouzdanje.
Jesu sve fudbalski klišei ali tako je. Milerama je usrao gol, bar se meni tako čini, onakva parabola bi 99 od 100 slučajeva završila na tribini. Ali lep gol ispade.
Treba češće igrati u NS i uopšte van Beograda, zagarantovan pun stadion, manje gamadi će zviždati i bolja atmosfera sveukupno. Bosanci su npr. igrali sa Portugalijom u baražu u Zenici i ispalo je do jaja.
Kragujevac, Nis , Novi Sad..
Zgadija u begeu se uobrazila pa daje sebi za pravo mnoge stvari.
Juce dobra atmosfera na stadionu, i sto je jos vaznije, nije bilo one atmosfere pre tekme da ce ih lincovati ako ne pobede.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/26621079.jpg
Mislim da savez treba da organizuje neku utakmicu na Čairu. Dole kada zagrmi pa to se kosti tresu. Neka se u Beogradu igraju velike utakmice, ali, iskreno, Novi Sad je u više segmenata dokazao da ima dobru publiku.
Dobra igra sinoć, teško je danas pobediti nekoga 6:1, ne želim više da daljim priču, očekujem kontinuitete pa se onda javljam. ( Mislim da imamo igrače, globalno, da odemo u Brazil, po mom mišljenju veći deo je na treneru).
Елзи па по распореду текма са Шкотима се игра на Чаиру, ако не дође до неког закашњења у реновирању мада мислим да ће до марта следеће године све да се заврши и да ћемо да их гледамо и код нас. Било би лепо да поново видимо голеаду, бар три комада да им уваљамо :)
Jes da nije neko merilo:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/reprezentacije/udarni-sastav-belgije-treci-najskuplji-na-svijetu-vrijede-vise-i-od-furije-2.html
Ako nisu u 3 u 5 jesu sigurno..
Ali ono što mi se učinilo sinoć protiv 'rvata da to nije neki toliko jeben TIM. Što kaže Reme ti podaci su kurčina, da je tako ne bi ona jadna Engleska uvek izduvala na velikim takmičenjima.
- Uplašio sam se Belgije kad su nakantali Holandiju 4 2 ja mislim. Uf reko, evo ih, naloženi, nakurčeni, trener neki se preserava saće da pošamaraju. Kad ono cvonjak sinoć protiv Hrvata, dečki su ih umrtvili da se nisu videli.
- Imali su problema pre, Hazard i Felaini su onako bezobrazni bili. Ovaj tim Belgije bi poredio sa timom Jugoslavije iz 98'me. Mega igrači al svako tera na svoju vodu. Najveće je pitanje kakav im je selektor i da li će uspeti da ih ukombinuje.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/26621898.jpg
Trener im je legendarni Mark Vilmoc, ne verujem da je veliko blato. Slažem se sa prethodnim komentaro, ne može se osporiti kvalitet Belgije, ali mislim da oni nisu sad neka velika fudbalska sila, prilično sam siguran. Takođe, rekao sam još odavno da ću staviti novac da nas Hrvatska neće pobediti ni kod kuće ni u Zagrebu, ne kažem da će mo glatko pobediti, ali mislim da će pritisak završiti posao. Nisam optimista, ali kao što sam rekao mi imamo igrače za Brazil i to treba iskoristiti, čekam još neki dobar meč i počinjem da verujem. Mada, ako se pogleda istorija šta nam vredi prolazak kada su nam prvenstva kobna., novinari nas dignu u visine i op, sunovrat. Bez bajki i hvalospeva novinari, ako neki čita ovaj komentar.
Ja vas momci stvarno ne razumem. Besmislene polemike nakon sjajne igre i (skoro pa) "flawless victory". Pa ajmo redom.
Pljujete Stojkovića zbog kiksa kod primljenog gola, a utrpali smo im šest ?!?
Какве то везе има? Могло и да му се деси на некој утакмици где би нас гол коштао 2 или 3 бода. Добро играш, водиш и 78. примиш овакав гол. Тешко је победити у тој ситуацији. Понављам, одличан је у ситуацијама 1 на 1, али не знам да ли је то довољно, кад зна често да киксне овако. Треба нам стабилнији голман, а чини ми се да Бркић то јесте. Можда и грешим. Само не видим шта је ту пљување од овога што сам написао.
http://www.realx3mforum.com/smf/avatars/gallery/blank.gif
Јеб'о мајку, ала се овај Сулејмани угојио, сад личи на Расима. :Д
Verujem da ćemo, kao i uvek, dobro odigrati sa konkurentima. Važno je da protiv ove 3 ekipe uzmemo što više bodova, prošli su to famozno gostovanje Škotima pa sada tu treba očekivati pobede, valjda.
Zašto ne citiraš ceo moj komentar u vezi Stojkovića ? I gde sam ja tebe citirao da si nekog pljuvao ? ... U sledećoj rečenici sam napisao da nam je Stojković spasao dupe protiv Škota, je l' tako ? ... Jeste ... A protiv Švaba na SP ? ... Jeste ... Ja ne tvrdim da je on najbolji golman, a što se tiče ovoga što si poslednje citirao, stojim iza svake reči, a ti lupaj glavom koliko hoćeš ... Znam masu pajvana čak i iz moje generacije koji mu ne mogu oprostiti "izdaju". Čovek igra za pare, kraj priče ...
Evo sad gledam ovaj novi Čair. Pa jebo vas otac glupi dokle više da pravite jebene atletske staze aupičkumaterinu više ko trenira atletiku ? Ako i trenira napravite stazu na pomoćnom pa nek tamo bacaju kugle i koplja i preskaču preponama prepone.. Nidje u svetu ne prave stadion sa atletskom samo kod nas.
Pa neće za vreću pirinča igrati jebte
Једва чекам на Маракани следећу текму да звиждимо мустафи.
pogotovo kad je ovako mali stadion je bezveze sa atletskom stazom...
Nemojte, jbg, potrešće se čovek ...