Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
@TucanKamen
Možda je mogao kasnije biti prodat i za veću, ali su ga se brže-bolje rešili (za solidnu kintu, to ne sporim), jer je pravio razne gluposti (kao i u svim klubovima u kojima je kasnije bio, za pre ne znam).
A da ne budem pogrešno shvaćen, mislim da je Stojković trenutno naš najbolji golman (sa izvesnim manama), i po mom mišljenju boljeg nismo imali od Dragana Pantelić na ovamo (a to je da kažemo od SP u Španiji 1982.). Da komentarišem neke pre Pantelića nisam dovoljno star.
Iskreno, nerviralo me je i zviždanje Savi (koji nikada nije bio igrač po mom ukusu), a mislim da je besmisleno i ovo zviždanje Stojkoviću (dok brani za reprezentaciju).
Imamo(te) derbi pa možemo da mu zviždimo i da ga vređamo koliko kome duša ište.
@Fender Stratocaster
A ti znaš da ga saigrači ne vole? Baš loša hemija u timu vidi se dali smo samo 6 golova jebo nas ćaćin ćaća. A ne ometa on funkcionisanje već vi koji zviždite sopstvenoj reprezentaciji. Nije on potreban vratimo Jevrića, Kralja i Kocića!!!
Čovek nas izvukao u Škotskoj inače bi lepo počeli kvalifikacije.
A Bajko kači po nogama igrača u mrtvom uglu u 90 i nekom minutu, da to je golman za reprezentaciju! ON i Radiša na gol jer su SRBI i brane srcem i nisu žene i išli su u vojsku i narod ih vole!!! TAKOE!
ау, реме, кол'ко си био арогантан у овој расправи, к'о да ти је толе ћале. јаки су белгијанци. како ми неком можемо да причамо о колективу кад смо курац од колектива? нисам хтео да се мешам, ал' гледам кол'ко су људи дигли нос само на основу једне добро одигране утакмице (шта, шпанци једва победише сад 0:1 на квоти 1.10, и сад треба да вичу да пропадоше), толе 'вамо изјављује "то је то, кренуо је препород, излазимо из амбиса у којем смо већ две године" (ко је био те две године ту, да ја њега питам?). ова екипа не може, и још неко време неће, да има континуитет, и то ће да покажу, али добро, 'ајде да дигнемо нос, добили смо бејла и ремзија са шес' један!
играћемо нерешено овде са белгијанцима, и са хрватима. а тамо нас бију и једни и други. но, јебеш то, да се надовежем на тренутну тему...
стоји то да сам звездаш, и да генерално замерамо стојковићу то што је преш'о, ал' мене сад ето боле курци за то, његова ствар што је испао говнар. и мислим да сам објективан ако тврдим да не треба да игра за репку, већ да га замени бркић. или јоргачевић. истина, овај други је имао тај кикс са сто метара, и то је једини контрааргумент. не сећам се да је било још неких замерки на његов рачун (имајте у виду и да је репрезентацију водио пижон, а он је умео да постави одбрану тако да и касиљас прими гол испод руке). а стојковић није киксирао? умео је да обрани немогуће (па јебемуматер, и бајковића усере тако, да одбрани нешто што ни анђело перуци не би (хехе, перуци, каква је то генерација лација била!)), али и да направи глупост као ономад против велса.
друго, видић се повукао управо зато што је кварио однос публике према репрезентацији, јер није хтео да дође до тога да му звижде. само зато треба да се склони стојковић, колико год да је добар. мада, да је тако, склонио би се и толе одавно.
и треће, шта је са оним анђелком ђуричићем, је л' жив?
Stojkovića pod hitno na operciju.
Al najjace od svega,uopste se nije vodila rasprava o golmanu dok stojke nije presao u Partizan. Onda je odjednom postao prelos golman, a do tad je bio zvezdina hobotnica.
Ups rekao sam Stojke, mora se kaze MUSTAFA, jer svako ko predje u najveceg rivala dobija ime MUSTAFA.
Kakav crni Jorgacevic? Ja sam se prvi kleo u njega jer je u Belgiji razvaljivao,onda je dobio poziv od Zonpija, i apsolutno se nije pokazao. Ok, igrao je kad je zonpi bio selektor sto im svima rusi skill za 30%. Al gol sa 40 metara u odlucujucoj utakmici se ne prasta.
E sad, nista ne bih imao protiv da Stojke i Jorgan budu golmani repke. Stojke prvi, Jorgan drugi. Kad se primeti pad forme jednog, ubaci se drugi (nikad mi nije jasno zasto za menjanje golmana mora da se desi 150 losih utakmica a za sve ostale igrace je dovoljna 1). Stojke za sad u kvalifikacijama brani solidno. Rekao bih i super,al onaj gol protiv velsa samo na njegovu dusu ide. Srecom, posledica nije bilo. Ako nastavi da kiksa, ubaciti drugog golmana i to je to. Al bajka madjiju koji prima onakva dva gola od Radnickog, i pravi onakav penal u 93. protiv bordova ne treba ni razmatrati kao opciju.
Ljudi Stojković je kurac od golmana i kurac od čoveka je postao onog trena kad je prešao kod nas, nikad ga nisam voleo niti ću! Ali mi boljeg nemamo, možda eventualno Brkić, iako selektor misli da on treba da brani braniće jebeš ga. Možemo da drvimo kurac. Zviždanje Stojkoviću ne škodi samo njemu nego celoj reprezentaciji pa vi zviždite. Ne prima gol Stojković nego prima gol Srbija a svaki gol koji primi nas udaljava od prvenstva.
Ne mogu da verujem da se ide dotle da je bitnije zviždati Stojkoviću po cenu da on primi gol i da se dokaže da ste vi u pravu nego da se bodri reprezentacija. Jebeš ga to nije normalno.
To je ono razmišljanje samo njega da sklone pa makar i u presudnom meču u kvalifikacijama primili 5 golova i posle možemo da kažemo da smo mi bili u pravu! TAKOE!
Svi komentarišu reprezentaciju, a "nose dres Zvezde ili Partiizana ispod majice".
Nema golmana i odbrambenog igrača koji ne kiksira, o napadačima da ne pričamo, ali oni su retko u fokusu u tom smislu.
Koliko je samo Vidić kiksirao dok je bio u Zvezdi!? I Biševac me je svaki put neprijatno iznenađivao (minimum 1 kiks po utakmici), pa kako sada igra (neprepoznatljivo dobro)?
Poenta ove moje priče je da Stojke kiksira povremeno, ali ponavljam boljeg nemamo.
Da li mi smeta što je prešao posle Zvezde i kratke i neuspešne inostrane karijere u Partizan? Sve manje. Lično to nikada ne bih uradio. Ovo ne kažem samo za Zvezdu i Partizan, nego ako sam igrao za Barsu, nikada i ni pod kojim uslovima ne bih zaigrao za Real (i obrnuto), analogno Inter-Milan, Lacio-Roma, G.Rendžers-Seltik... itd. Pa ima toliko klubova na svetu, što da pređem kod najljućeg rivala!?
Konkretno Stojković je u trenutku pomislio da je za svoju karijeru napravio dobar potez (a ko zna, možda zaista i jeste). Mene je na primer svojevremeno više pogodio Milkov prelazak direktno iz Zvezde u Partizan.
Možemo da ga pljujemo (Stojketa/Mustafu) koliko god hoćemo da je krpa od čoveka (u mom slučaju najviše mu zameram pljuvanje po Zvezdi), ali bio bih neiskren da napišem da je loš golman.
EDIT
Al najjace od svega,uopste se nije vodila rasprava o golmanu dok stojke nije presao u Partizan. Onda je odjednom postao prelos golman, a do tad je bio zvezdina hobotnica.
Iako sam rekao da ću se truditi da ne ulazim u polemike sa tobom, gazim reč, ili tačnije uloženi trud da se "ugrizem za jezik" je bio nedovoljan:
Nije tačno to što si napisao. Dok nije prešao u Partizan itekako su ga pljuvali, samo navijači Partizana, a Zvezdini su ga veličali . Sada je, gle čuda, obrnuto (sebe izuzimam kao statističku grešku).
Cela poenta je dane treba das e gleda psiholoski profil i da li je dobar covek ili jajara. Trenutno boljeg golmana nemamo. I ako nismo raspravljali o sinisinim ljudskim karakteristikama,zasto bismo o bilo cijim drugim?
Lično, ne bih zvao Mustafu. Možda i nije loš golman, al' i ne vrijedi toliko da zvižde svi reprezentaciji zbog njega. Meni se nije sviđao i dok je još igrao za Zvezdu. Njegov prelazak u patlidžan me nije pogodio nimalo...Siguran sam da bi mogli izbunariti nekog golmana. Kad nam već igraju djeca u polju može i na golu biti neki dječkić. Kad je mogao Kasiljas, može i srpska verzija.
Ovo je izgleda prvi put da se sa Dogom slažem u potpunosti. :D
Nije on nikakav golman, ne zna da brani visoke lopte iz kornera nit zna da brani šuteve iz daljine ali mi boljeg nemamo i sa onim njegovim branjenjem jedan na jedan nas je izvukao milion puta.
Ako Miha bude procenio da je Brkić bolji braniće Brkić i to je to.
Pa Glavni brate ne da nemamo Kasiljasa nego nemamo ni Kahrimana međ klincima. Golmani su nam rupe već godinama kao i špicevi. Jednostavno se ne nazire neki koji bi mogao da brani.
Jebote, kad smo kod '1 na 1' - jeste li skontali da je tom liku nemoguće dati gol iz peterca?
Pa skoro nemoguće sećam se meča Hetafe- Barsa kad im je odbranio sve i svašta jer oni navikli sve iz peterca da daju al se malo zajebali bolje da su raspizdili loptu pešes puta sa 20 metara...
Ако се ја добро сећам, Стојковић је након меча са Ромом (и одбрањеног пенала Касану) дошао до Пиксија и рекао да би врхунски голман требало да прима врхунску плату. И овај му дао, ал' исписницу.
Ispisnicu u Nant tešku 2 i kusur miliona :D
Mislim da je bio 1 milion u pitanju, što za (srpskog) golmana uopšte nije loše...
Neam pojma transfermarkt kaže 2,2 miliona ko je u pravu ne znam al je prodat u svakom slučaju.
трансфер је био за џ што се звезде тиче, све паре уз'о пикси, лоло
нико не рече, има ли трага и гласа ђуричићу? он је бранио фино у леирији, и сад ништа о њему.
Neam pojma transfermarkt kaže 2,2 miliona ko je u pravu ne znam al je prodat u svakom slučaju.
Možda si u pravu jer se ja oslanjam na svoje (krhko) pamćenje i još nepouzdanije pisanje naše štampe. Ukoliko je tačan taj podatak sa transfermarkta onda mogu samo sa kažem da bismo ga teško ikada prodali za veće pare.
@aleksandarkg
Ja te ne ignorišem ali ne znam odgovor, pa ćutim ;-))))
Ђуричић је дошао у Доњи Срем ако се не варам...
ЕДИТ:http://www.srbijasport.net/vesti/det/7263
Ni ja ne znam ništa o tom čoveku...