Фудбалска репрезентација Србије

1. Antić je onomad preuzeo Seltu i od tad taj tim ne može da se povrati.
    Pre toga je preuzeo Ovijedo tim koji praktično više ne postoji zbog njegovog trenerskog talenta.
    Mihu ne vredi komentarisati, čim pročitam da u novinama pored njegovog imena stoji "stručnjak" ja povratim.

2. Ја и даље тврдим да би Антић радио негде као тренер 10 година пре репке да га неко цени. Није он радио што није хтео, него што њега нису хтели.

3. Da, ko se sve u našem fudbalu ne smatra stručnjakom...

4. Брате, не сматрам се ја стручњаком, само гледам ствари реално. Шта као он 10 година није хтео нигде да ради? Шио ми га Ђура. Још се фудбал толико промени за 3-4 године, а за 10 и да не причам, тешко је да похваташ конце кад једном испаднеш из штоса.

5. Čovek, nisam tebe prozivao, samo sam konstatovao sa svako ko ima istoriju šutanja lopte se smatra stručnjakom u našim medijima.

6. Mihu ne vredi komentarisati, čim pročitam da u novinama pored njegovog imena stoji "stručnjak" ja povratim.

Aj objasni matori što nije stručnjak. Čkode je bio pomoćni trener Intera, preuzeo Bolonju kad je bila na dnu, izvukao je iz opasne zone al jebiga kad su škart od ekipe. Katanju je vodio do 13'tog mesta i tad ju je napustio radi Fiorentine. Tu je imao dosta pehova jer su povredili Jovetić, Mutu i par njih... Jebiga, ceo život je igrao i trenirao žabarske klubove pa to pokušava i sa reprezentacijom (jer to najbolje zna), kao ona formaciaj 3-5-2 ili 4-4-2 ali sa formacijom baklava u veznom redu, kako vole italijani.
    Srali vi koliko oćete al Djukić i Mihajlović su trenutno naši najjači treneri. A Antara da je neki trener ne bi išao u Kinu u tim godinama, nego bi preuzeo neki Betis, Malagu, Valjekano i tako neki kurac.

7. А то, нисам замјетио онај део поста горе. :Д

Јебига, кад Косановић и Јешић носе титулу стручњака, све је јасно. :Д

8. Ne znam, ja ne mogu da prezalim to svetsko...valjda zato sto sam tada bio u godinama, imao staz, 1998. sam bio klinac, nervirao se. Cak me vise boli Australija od Mijatove precke...Sklopio je odlican tim, Krasic i Jovanovic tada bili u formi, stvarno smo igrali lepo, nadigrali Francuze tamo, stvarali sanse, jedino su nas oni ovde razbucali sa igracem manje, ali ni to nismo izgubili...Nekako se znalo za tu Ganu, da ce nas jebati. Dobili Nemce, posle ne znam koliko godina, ej NEMCE, koji nikada nisu ispali pre 1/4 finala fazon, i odlicno krenuli protiv kengura, ali kad nece, nece...jbg...Tesko da ova generacija moze da uradi nesto. Jesu talentovani igraci, ali nije to to. Nemaju Stankovica, koga ja obozavam, a svi ga osporavaju, ali se vidi sada koliko nedostaje, bio je vodja u svakom smislu. Nema Vidica, pa nema ni Pantele i Zigica, koji su imali jednu foru, i prolazila je. Sad su tu Scepakadabre, kurci palci. KRasic i Jovanovic sabijali tada, "klinci" tadasnji takodje, Kacar, Raca, Ninkovic, MIlijas bio u top formi, mogao da istrici km bez da umre...U ovoj sada generaciji ima talentovanijih igraca, poput Markovica, Tadica, Djuricica, ali jednostavno, nemaju vodju, nije to to, kad ih pogledas, vidis da to nije ekipa koja moze ista da uradi. Ovi bivsi bi pukli od Slovenija, Azerbejdzana i ostalih, ali bi popisali Nemce, Hrvate, Francuze, Spaniju, Italiju, nadigravali se sa njima...Bojim se da bi ovu neiskusnu ekipu, svaka od navedenih gore posteno naguzila...

9. DAJTE BRATA JANKOVIĆA!!!!!!!!!!!!
    I jebite se, bolje da nisam vidio da ste aktivirali temu. Sad sam sjeban zbog Afrike.

10. Da Vidić igra sa Subotićem drugu bi pesmu pevali.

11. Evo dva klipa, pa da se svi coporativno bacimo pod kola...svako ispred svoje kuce...
    http://www.youtube.com/watch?v=lLDxXIS1nNI

Al' ovde nema Pantelinog promasaja za 2:2, kad mu nije svirao ofsajd...
    http://www.youtube.com/watch?v=EEurj8APre0

12. Drug Raja _-_
    Antić je onomad preuzeo Seltu i od tad taj tim ne može da se povrati.
    Pre toga je preuzeo Ovijedo tim koji praktično više ne postoji zbog njegovog trenerskog talenta.
    Mihu ne vredi komentarisati, čim pročitam da u novinama pored njegovog imena stoji "stručnjak" ja povratim.

Антић је био преузео и Барселону кад нико није смео па их је од тима који се умало није борио за опстанак некако довео до европкупова. После њега почела Барселонина доминација у Европи и свету.

13. nadigrali Francuze tamo, stvarali sanse, jedino su nas oni ovde razbucali sa igracem manje

Mislim da nismo istu utakmicu gledali ali stoji da su nas ovde nadigrali sa igračem manje.

Dobili Nemce, posle ne znam koliko godina, ej NEMCE, koji nikada nisu ispali pre 1/4 finala fazon

Meni stvarno nije jasno zašto mi idalje veličamo tu pobedu, em su nas razbili što se tiče igre em su imali igrača manje više od jednog poluvremena a što je najgore oni da su hteli odnosno da im je ta utakmica značila dobili bi nas 3 razlike garant. Nego oni znali da će sledeću utakmicu dobiti bez napora pa nas malo pustili. A na tom prvenstvu smo koliko se ja sećam izgubili od velike fudbalske sile Australije.

Za ostatak tektsa se slažem 100%

14. Cekaj, da li se secas stvorenih sansi protiv Francuza, Boska Jankovica kako na boku lomi njihovog beka, itd?
    Sto se tice Nemaca, slazem se, imali su sanse da daju bar 3 gola cista, ali pogledaj nase sanse na toj utakmici takodje, lagano smo mogli i mi jos 2 da damo...Zigic sam 2, plus jos jednu ili dve sanse. BIli su bolji Nemci, kad pogledas celu tekmu, ali daleko od toga da nisu mogli da popiju jos koji gol, i da nisu hteli da dobiju tu tekmu...Uostalom, za 20,30,40 godina, vecina nece pamtiti da je tako bilo, vec da smo ih dobili 1-0...

EDIT: Sad sam pogledao protiv Francuza, realno 2 glupa gola zbog odbitaka smo primili, i bili su bolji, ali ne toliko, imali smo svoje sanse, uostalom, zavrsili smo ispred njih u grupi...

15. Cekaj, da li se secas stvorenih sansi protiv Francuza, Boska Jankovica kako na boku lomi njihovog beka, itd?

Bilo je par šansi ali oni su po igri obe trebali da dobiju.

Drago mi je što se slažemo oko nemaca.
    Nisam ja baš mislio da su nas oni skroz pustili ali sam 100% siguran da bi nas dobili je to njima bila npr treća utakmica a da su pre toga pukli od Gane.

Uostalom, za 20,30,40 godina, vecina nece pamtiti da je tako bilo, vec da smo ih dobili 1-0...

Delimično si upravu ali tako će pričati uglavnom oni slabiji ljubitelji fudbala ili neko ko će do tad već imati alchajmera za druga lololo

16. E u tome je naš problem. Mi ćemo i za četres godina da pričamo kako smo dobili Nemce 1:0 i kako smo mogli do polufinala, al eto, spletom nesrećnih okolnosti nismo. Zato ova goveda i ne igraju nikako, navikli smo ih da im jedna pobeda pere sledećih pet poraza i to ti je. A igramo opasno, tukli smo moćnog Velsa 6:1, al nas naguzila Makedonija, doduše nismo imali sreće.
    I dok god bude tako, a biće uvek, ništa ozbiljnije od plasmana na veliko takmičenje jednom od tri-četiri pokušaja nećemo ni da udarimo.

17. E u tome je naš problem. Mi ćemo i za četres godina da pričamo kako smo dobili Nemce 1:0 i kako smo mogli do polufinala, al eto, spletom nesrećnih okolnosti nismo. Zato ova goveda i ne igraju nikako, navikli smo ih da im jedna pobeda pere sledećih pet poraza i to ti je. A igramo opasno, tukli smo moćnog Velsa 6:1, al nas naguzila Makedonija, doduše nismo imali sreće.
    I dok god bude tako, a biće uvek, ništa ozbiljnije od plasmana na veliko takmičenje jednom od tri-četiri pokušaja nećemo ni da udarimo.

+1000000

18. Ljudi, reko Milan Tarot da dobivamokroasane u zabregu i da dobivamo sve mečove do kraja kvalifikacijonog cirkusa!

19. opljujmo i antica.picka jedna.odveo nas na svetsko,nismo gubili kod kuce od estonije,belgije.nismo odlazili u makedoniju da nam ujedinjena bugarsko-albansko-makednoska reprezentacija da po usima.sta je ta picka uradila?pa moze svako u spaniji da osvoji duplu krunu.to uspeh?pickin dim.pa imamo mi takvih na izvoz.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.