Фудбалска репрезентација Србије

1. Кења ми се на ону његову колумну у блицу.

2. Čovek preterano sere. Generalno je težak smarač koji se u sve razume, nit čitam šta piše nit gledam emisije sa njim al brate ovo oko seljobera Siniše je i više nego u pravu.

3. današnja kolumna je pobijedila, ne pušite kurac.

4. Istu takvu kolumnu bih mogao i ja da pišem.. Najlakše da sednem i vidim sve što je loše i poserem se po tome... Po njemu ceo svet jebeni treba da igra kao Barselona i on ima sve odgovore i zna znanje.. Zna on moj kurac...

Mihajlović, bez obzira koliko ga vi pljuvali, je uradio dosta dobrih stvari što se tiče samog fudbala, ali ga je uništilo to forsiranje nekih nefudbalskih stvari u prvi plan..

I ovaj kenjac se popišavao po svakom selektoru i po svakom treneru osim onom koji je vodio Barsu i on sad našao da sere čoveku koji je bio (mrzeli mi njega koliko oćemo)
    pomoćni trener Intera, trener Bolonje, Katanje i Fiorentine i saradjavio sa Sven Goranom Eriksonom, Manćinijem, Boškovim i još buljuk mega trenera.

5. Koje su to dobre stvari sto je Mihajlovic uradio za srpski fudbal?

6. Sanšajne ti si jedini čovek koji i dalje brani Sinišu i jedini vidiš da je on uveo nešto dobro. Pa Žonpi je bio bolji od njega, de ne zajebavaj više kakve kurac dobre stvari. Čovek je debil i podguzna muva Toleta i Faljija Ramadanija.

7. Pod jedan je podmladio ekipu i doveo neke momke koji su za Krasića, Jovanovića i Pantelića bogovi fudbala...
    Odigrao meč van jebenog Beograda..
    Pokušao (i pokušava i dalje) da napravi pas igru a ne da zavisimo od Žigare i prekida, da nam najbolji strelac budi štoper ili bek..
    Isprobao barem 50 igrača na svim pozicijama da bi našao najbolje igrače.. Nije on kriv što Srbija nema špica..
    Pokušao i sa 3-5-2 formacijom...
    Nijednog igrača nije molio u reprezentaciju, to i treba da bude čast..
    Ima još, mrzi me da diskutujemo peškirče.. I ja sam ga zamrzeo ali pokušaj malo objektivno da gledaš stvari.

8. Istu takvu kolumnu bih mogao i ja da pišem.. Najlakše da sednem i vidim sve što je loše i poserem se po tome... Po njemu ceo svet jebeni treba da igra kao Barselona i on ima sve odgovore i zna znanje.. Zna on moj kurac...

Истина, потпуна истина.

Mihajlović, bez obzira koliko ga vi pljuvali, je uradio dosta dobrih stvari što se tiče samog fudbala, ali ga je uništilo to forsiranje nekih nefudbalskih stvari u prvi plan..

Е сад, ође не могу да се сложим, јер је Синиша, иако је подмладио репрезентацију правио небулозне потезе као што су форсирање којекаквих курчева од играча(Стевановића, Крстичића, Радовановића, јебеног Шћеповића), стављање Томовића и Бишевца уместо Ивановића и Суботића, непозивање Матића и Љајића који су нам у топ 5 најбољих играча тренутно, шиканирање Кузмановића и Коларова и слично, и не знам како не може да сконта да селектор зове играче у репрезентацију, а не они њега.

pomoćni trener Intera, trener Bolonje, Katanje i Fiorentine i saradjavio sa Sven Goranom Eriksonom, Manćinijem, Boškovim i još buljuk mega trenera.

Манћини је курац од тренера. Да мени дају буџет од 200 милиона евра мого бих и ја тако да водим клуб. Ериксон је задњи пут нешто урадио двехиљадите са Лациом који је тада имао до јаја екипу, и за то му свака част, али је после имао очајне резултате са небројеним клубовима и репрезентацијама(Манчестер Сити, Енглеска итд.)

Човек је глуп ко три курца и уображен преко сваке мере и не треба му дати у руке ништа, пошто би и мотку покварио а камоли репрезентацију сачињену од, реално гледано, прилично добрих играча.

9. Koju si ti reprezentaciju gledao kad si video pas igru?
    Znaš li šta je uopšte moderna pas igra?
    Naši igrači dodaju igraču ispred sebe i stoje u mestu, znači kurac pas igra. Igramo zastareo fudbal. Žabarski a nismo Žabari, pa onda nas kanta ko stigne.

10. Јеботе, о човеку који поред најбоље одбране на свету хоће да игра 3-6-1 нема се шта рећи.
    Још да нам је чему тај везни ред, имамо двојицу-тројицу који ваљају, пошто остале неће да зове.

11. Rezultati su, ipak, najbolje merilo. A i ta nesrecna smena generacija je nespretno odradjena. Moglo je, i trebalo, da bude postupnije.

12. Превише је то дволично одрађено. Овамо Јанковић матор, а Радовановић има 28 година.
    ЕДИТ: испалио сам се, био сам убеђен да лик има 28 година, мислим да сам прочитао на Блицу једном

13. Може ли неко да ми наброји којим играчима је Михајловић подмладио репрезентацију? Дакле, у односу на његовог претходника Жонпија.

14. Ivica Kralj za prvog golmana!!!
    Onda će uz 4 sjajna odbrambena biti i sjajni golman, to će biti dovoljno za iduće kvalifikacije.

15. Ђуричић и Марковић ту једини вреде.

16. DUŠAN BASTA!!!!

17. Баста јебе, реално, тренутно нам је убедљиво најбољи десни бек.
    А и види се да је кершме по аватару http://vukajlija.com/recnik/autori/266974

18. http://www.sportal.rs/news.php?news=104696

Koja sramota, pretekli nas Albanci... Mada je vazda nerealna ova lista, Mali je 28.

19. nece da mi ucita listu.da se razumemo,mi ne bi dobili mali ni u snovima.cela reprezentacija im je iz francuske lige.sto je i razzumljivo,jos su crnci sakali,za bolji transfer bi se klali na terenu.nase bi bole kurac.ne daj boze da nekada dobijemo albaniju u nekim kvalifikacijama.tamo ih ne bi dobili,a ovde verovatno bi...jedva...

20. Ахахахахахаах! Пустише нам Хеј Словени против Португала!