Фудбалска репрезентација Србије

1. Ne znam da l' će odigrati Šćepa dobro. Ako je poveo Kimija 'oće.

2. Nemam pojma kako su treći.

3. I kako učiniti da Tomović više ne igra. I Radovanovič?

Tako što će otići govedo od selektora

4. Tako što pobeđuju utakmice. Imaju oni odličan tim, 23 poena u ovoj grupi ludačkoj što se igra u Južnoj Americi. Ta lista je uvek bila retardirana, jednostavno, Bosna je sada 13. napunili Lihtenštajn, Litvaniju i Letoniju, u najtežem slučaju Grčku, i eto ih na 13. mestu. Sećam se da su Rumuni bili 2. jedno vreme, kao i Česi.

5. Da. Gledam Mihu i vidim mu u očima koliko nema pojma. Nadam se da će postati trener Zvezde u budućnosti.

6. Dobri su al' su realno ono 15-20.

7. Nadrogirali se Kolumbijci, jebiga, ko je lud digra

8. Realno, šta je Kolumbija osvojila da bude teća na ''Fifinoj'' listi?

9. Ovaj fejsa izgleda kao neka ružna riba.

10. Al se komentator smorio za medalju :D

11. Ovaj Basta u Realu može da igra.

12. Basta najbolji igrač opet znači, ubedljivo je bio najbolji u onoj učmalosti od kvalifikacija.

13. I mi smo jedno vreme bili osmi, deveti...

Neprocenjiv komentar "Marko Scepovic, a bad boy of serbian football"

14. Ne znam što Tadić izvodi prekide?
    Dečko je dobar igrač, ali nema pojma to da radi. Neka prepusti bilo kome drugom prekide.

15. Dobri smo, taktika ne daš gol ne primiš gol. Svi srećni i zadovoljni.

16. Nije se ni Raća proslavio

17. Naši bi mogli lagano dobiti nekog ko igra istu odbranu kao i mi. Ili ne igra, isti kurac.
    Znači prvi tim u kojem igrači budu stajali na terenu kad se brane - donji je.

Za sad je to samo Partizan.

Al Panj bi bio u sukobu interesa onda....

18. Molim te Mihajloviću nemoj Kahrimana više zvati.

19. Kakav Tarzan ovaj Kahriman

20. MaReEeEeEe, ne gleda se to po trofejima, i to što su 3. na FIFINOJ rang listi ne znači da su 3. reprezentacija sveta, naravno, daleko od toga. A Basta je car, negde je neki stručnjak napisao da je Basta jedan od retkih srpskih fudbalera koji bez ikakvog problema može da odigra svih 90 minuta u visokom ritmu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.