Фудбалска репрезентација Србије

1. kakav crni muslin.covek nije vez'o vise od polusezone u nekom klubu.ako cemo nekog za dinar da dovedemo,onda je on idealan.
    vid'o sam juce kaludjerovica u gradu,seta porodicno.miho reaguj!ne pije vec gotivi porodicne vrednosti!

2. Па сви који ваљају су нам млади, а и Михајловић је млад. Неам појма, Друловић? Ђукић кад добије отказ у Валенсији за пар недеља? лололо

А што се тиче Муслина, па ни Антић није радио типа 10 година пре него што је преузео репрезентацију, па је опет фин послић одрадио.
    Контам да је селекторски посао 40% тактике 40% ауторитета и 20% шта ти бог да.
    Мислим да је Станојевић добар избор или Друловић, чим је он узо еуротитулу не може бити лош.

3. kakav stojanovic...ne treba nama bogznakakav trener,treba nam neko ko ce da tuce onu stoku.moze drulovic,on je faca,moci ce samo da mu se sagnu.antic je nekada nesto uradio u svojoj karijeri.

4. Станојевић бре, не Стојановић. Добар је Станојевић педагог, туко би их он, не сумњам, сећам се да је у Партизану туко ове неке клинце јер су се курчили.

5. mislio sam na stanojevica,ostalo u vugla stojanovic.samo seru o njemu,pa zato.kakav stanojevic,pojesce ga ovi.treba im autoritet,neko ko je bio igrac i po mogucstvu da je uradio nesto kao trener.stanojevic kurac od igraca,a i kao trener vodio partizan i zutace.kurac od ovce.

6. Posto nema adekvatne teme, moracu ovde... Posmatrajuci 60 minuta utakmice Jagodina-Partizan, skapirao sam da bi fudbal u Srbiji trebao da se igra samo u Beogradu, jer seljacke ekipe poput Jagodine, ne zasluzuju da imaju klub. 12 klubova iz Beograda neka se roka, a ovi ostali neka se cepaju medjusobno, nabijaju u kukuruze, itd... Iako sam nekada i sam govorio da bi bilo do jaja kada bi se gradovi poput Nisa, Jagodine, Kragujevca,Krusevca itd, malo vise ukljucili u fudbalu u Srbiji, sada se kajem zbog toga, i zelim im da svi do jednog, jedan za drugim, ispadnu iz lige, i da se liga Srbije sastoji od vecitih, Rada, Cuke, Vozdovca, OFK Beograda, Sindjelica, GSP Poleta, Baska, itd, itd... Ili da se osnuje posebna liga... Zahvaljujem.

7. Није тешко имати јаке клубове у Београду кад се сви остали униште по Србији.

8. najbolje kada bi beograd bio sam za sebe.u svakom pogledu.bez ljutnje,svi zadovoljni.

9. Реално, у Београду не постоји ниједан комплетан клуб, у смислу да има историју, стадион, публику. Поред вечитих који су државни пројекат...

10. Блајвага зашто? Зашто је Јагодина сељачка екипа а Вождовац не?

Зашто је боље да се игра пред 220 навијача уместо пред 3,4 иљаде?

11. Ја сам гледао синоћ Напредак - Раднички и апсолутно се не слажем. :Р
    Добро, није можда премијер лига, ал скроз коректна текма, добра за гледање. Да је била од неке важности за пласман или нешто била би још боља.

12. Да се не лажемо, проблем су и ти клубови као што је Јагодина. До пре пар година нису могли даље од треће лиге, а прошле су освојили Куп и стандардан су прволигаш. Дошао Палма, дошле паре, итд. Нека, све је то лепо, средио стадион, направио тим, али брате, не мораш силовати... кад пукне Палма, вратиће се у пету лигу. Али добро.

Ту је исто и Доњи Срем, па њих нико више ни у Пећинцима не готиви... класични мафијашки клуб. Док је нпр. прави СРЕМ пред гашењем, али то иде на конто Радничког СМ. И тако даље, има доста таквих случајева претходних година...

Док има стварно и до јаја клубова у ЈСЛ, као што су Раднички КГ и Ниш, Слобода, Напредак, Спартак, па чак и Воша.

Што се тиче БГ, па јбт, Чука уз прво место и промоцију има смешну посету, о Вождовцу да не причам... шта рећи тек о ОФК-и. Београђане боли курац за фудбал и да нема људи са стране и на вечитим би била шака јада... тако да оно, било би добро видети ту њихову лигу.

Да не давим даље...

13. Мењао бих све ове мање Бг клубове за један крштен који понекад нешто уради, има фин стадион, лепо игра... Али не, два србина, три странке, четири фудбалска клуба.

14. Da li si ti video kako oni iznose loptu? 2 puta pre gola gube loptu na sredini terena, i i dalje forsiraju isto, dok naravno, ne prime gol iz gluposti. Zato kazem, seljacka ekipe, ne mislim da vredjam zato sto nisu iz Beograda, vec zato sto nemaju smek, ne znaju da igraju lukavo, da nadmudre protivnika. Nemoj da igras fudbal koji ne umes da igras. Ne pokusavaj da ludujes na sredini terena, glumis Pirla i ekipu, kad si prosecan fudbaler, koga moze da zameni bilo koja gluperda iz srpske lige. Napredak protiv Zvezde umesto da vodi 2-0, prima seljacki gol. Zasto? Zato sto ne umeju da igraju fudbal kakav forsiraju, nemaju igrace za to, a glume Real i Barsu... Drugo, sada, kada su se Cuka i Vozdovac sredili, ovi dosadasnji "jaci" timovi iz unutrasnjosti, nece moci da im prismrde, i nadam se da ce nekim cudom Rad i Ofka da se konsoliduju, da ce se privatizovati, i da onda svi ovi sto su pre 5 godina postali klubovi, a do pre toga igrali 3. ligu Srbije, kolju ko ce da ispadne. Jer ce svi u najboljem slucaju uspeti da uzmu neki kup, pobede tu i tamo vecite, i nista vise od toga, dok ce beogradski klubovi, na celu sa pravim ljudima, moci da uzmu titulu ispred Zvezde i Partizana... Jer boli nekog tamo mudonju sto je ulozio stotine hiljada eura u Cuku, da se povinuje Zvezdi i Partizanu, a onaj iz Slobode, Napredka i Radnickog ce uvek gledati kako da im se malo uvuce u dupe... I zato im se poserem u usta. Ziveo Beograd i majka Srbija! :D

15. А ја се увек питао зашто неки људи мрзе Београд...

16. Нисам гледао текму, али има добрих клубова по Србији, не верујем да има то много везе са географијом. Само ти вештачки су увек курац, видећеш да ће и Чука и Вожд да крену да дувају курац. Вождовац је ионако негде на средини. Добио само Звезду. ллоло

17. Mrze nas zato sto smo nafurani! Zato smo i sami! Ima solidnih kluba, sto se tice organizacije, koji dobro stoje, ali njihovo shvatanje fudbala, i njihova igra je seljacka, i ne razlikuje se od igre Stojnika...

18. Чек, ако сам добро разумео, ништа јужније од Младеновца и северније од Инђије не би требало да котрља лопту у Супер лиги јер

kako oni iznose loptu

или

vec zato sto nemaju smek, ne znaju da igraju lukavo, da nadmudre protivnika.

?

Поставља се питање имају ли све то наведено ове екипе из Београда и околине? Ја баш мислим да су и гори од ових са периферије!

Да не говорим што су ови Београдски клубови гнезда мафијаша, па само 3 задња председника Бежаније су убијена, ту су Вождовац, Чукарички, Рад (ајд они и имају неку историју) или БСК који прати 20 људи од којих бар пола девојке фудбалера.

Маните ме те приче, правда за периферије!

19. a igraci iz seljackih klubova dolaze da igraju za beogradske klubove...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.