Фудбалска репрезентација Србије

1. a jes to bilo pre Maksimira. Još tad je zaslužio da ga raščereče na Terazijama za primer.

2. Мени је само једна ствар крива што се тиче тога, а то је што није више покушавао са оном формацијом 3-5-2 (односно 3-2-2-1-2) са три штопера и Коларовом и Банетом по боковима, јер је то фазон пробао у две утакмице против Шпанаца и Француза где и нисмо имали неке шансе, и после зајебао, пребацио се на ову идиотску 4-5-1 од које ми се кења више јер је шљака сваки тренер још од победе над Немачком на СП, дакле и после Аустралије, па цео мандат Пижона и сад овај крелац.

3. bilo koja postavka koja ne ukljucuje tosica je dobra.kurac od igraca,sulejmani za njega izmislio fudbal.brkic na gol,ivanovic desni bek,stoperi subotar i nastasic,levo kolarov.defanzivni vezni matic i bilo ko.levo sulekmani,desno basta/markovic,iza mitrovica tadic/laljic.najbolje obojica,al onda se postavka menja.

4. treba da dođe slobodan santrać da igramo opet ono preskakanje sredine terena...štoper nabije sa svojih šesnes na špica na protivnički šesnesterac i to je sve i jedna akcija u napadu koju smo igrali lolo

5. treba ilija petkovic.svi nazad.ne damo gola,al necemo ni primiti.nabi sto dalje,ne mora ni nasem igracu,samo da nije u 16.

6. al necemo ni primiti

Осим кад нам пргави Гаучоси уваљају шест комада :D

7. i štaćmo sad?drugi krug klementea?

8. Осим кад нам пргави Гаучоси уваљају шест комада :D

Tad je Petko pod pritiskom javnosti prvi put odstupio od svoje taktike :D Ovako ne bi primili više od 3 :D

9. А ХА, ено Сампдорија под Михиним чврстим вођством већ на првој утакмици незадрживо јури ка победи, па ви видите кога сте отерали, јадан чоек..

10. Što Antara šugavi ne vodi Sampdoriju nego neke kosooke.. lololo

MIha BOGOTAC! :)

11. ХАХАХА, примили га у инџури тајму, могу мислити како се само сморио :)

12. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=28&nav_id=782775

Sta mislite? Meni se ne svidja ideja iz par razloga... Prvo, sto ce Deki da se vezuje za Zvezdu, i svaki uspeh bi bio "njegov". Ukoliko bi se on distancirao od toga, onda bi ga, realno kao najvecu legendu u poslednjih 20 godina, dosta ljudi pristalica crveno-belih zamrzelo. Ja licno ne bih voleo da vidim da se njegovo ime provlaci po novinama u nekom odvratnom kontekstu, jer mislim da je covek lafcina kakve nema. Sto se tice Tumbe, takodje nisam za. Misljenje o njemu kao treneru imam kao i o Muslinu, a to je da je vecina njihovih titula osvojeno kada se znalo ko ce biti prvak, i gde su njihove trenerske sposobnosti bile 40% odgovorne za te rezultate. Kine, Japani, Koreje, to mi nije nikakav pokazatelj, kad fazon Blu Stevanovic moze da ode tamo i da osvoji titulu. Karikiram, verovatno i preterujem dosta, ali bih ja za selektora pre stavio nekog mladog, cija fudbalska vizija nije ostala kod Stojkovicevog loma Spanaca ili, u najboljem slucaju, Mijatovoj precki. U koliko MISTER ne moze, onda bih sansu dao Jankovicu, Stanojevicu ili eventualno nekom iskusnom, tipa Rajevcu, koji je vec ima iskustva vodjenja reprezentacija. Na celo FSS-a bih stavio nekog Dejan Cukic lika, tipa Bane Ivanovic, za koga ne znas ni za koga navija, ni da li uopste prati fudbal nakon sto odigra utakmicu, itd... :D

13. On može da dođe samo pod jednim uslovom a to je da bude nečija marioneta na tom mestu, znači ako dođe prodao se. Zar vi stvarno mislite da će Toleta da nasledi neko ko je pošten? Hahhahahahha znači izbor su Ćoki i kompanija sa Terzićem na čelu ili Tole. Ako Stanković postane to znači da se prodao i da će tu da stoji ko fikus. BAta Mirković nije hteo da bude ničija marioneta da blati ime posvađao se sa govnima kad je video šta rade i otišao, Savo Milošević je pristao da bude njihova kučka i neometano radi u FSS.
    A Tumba selektor pahahahahhahahhahahah bolje odma da istupimo iz kvalifikacija. Govno bi pojeli. A i reko je Tumbica kako je još mlad i nije spreman za takvu funkciju.

14. deki je faca,takav nam treba.kakav crni tumba.em sto je kurac od trenera,em sto ima autoritet koliko i mi u svetu.te pizone,tumbe,musline,kosanovice,vermezovice treba terati u picku materinu.ne treba nama trener,znaju nasi da igraju,treba nam neko ko ce da raspizdi samarcinu nekom ko ga ne bude slusao.idealno neko iz generacije od 94-2000.za njih se vezuje poslednja nasa kultnost i nasa poslednja sansa gde smo mogli nesto da uradimo.miha je izuzetak jer nije normalan ocigledno.ili postaviti bilo koga da bude selektor,neko ko ima licencu,samo da bude na papiru,a da tipa neki jugovic odlucuje.ili najednostavnije staviti drulovica za selektora.neka mu je i uspeh sa mladima slucajan,nije bitno,sada ga treba bacati u vatru.

15. Јирген Ребер.

16. lotar mateus...da muva picke po spalovovima.

17. jer mislim da je covek lafcina kakve nema

Испао би још већи лаф да је платио 5000е операцију жени код које је одрастао, онда јој не би одсекли ногу.

Иначе подржавам јер контам да ће као велики Звездаш да нам купи једно 15-так титула пре него оде у пензију.

Само једно име ВЛАДИМИР ПЕТРОВИЋ ПИЖОН!

18. tipa Bane Ivanovic, za koga ne znas ni za koga navija, ni da li uopste prati fudbal nakon sto odigra utakmicu, itd... :D

Milan Lane Jovanovic stopostotno odgovara ovim potrebama.

19. Још кад доведе кума за селектора.. Треба на време резервисати карту, смештај и остале потрепштине за Русију јер је пласман осигуран.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.