Фудбалска репрезентација Србије

1. Imamo Bastu na desnom beku, to je skroz ok.

2. Је л' налазе ови селектора? Има ли неких кандидата? Јанковић, Јокановић, Достанић или већ неко из те тренерске буљументе....

3. Kosanovic uzima Vosu, tako da on sigurno nece biti... :D

4. ova vest je bila objavljena u alo-u 8.januara.
    http://www.alo.rs/sport/fudbal/mihajlovic-od-marta-ponovo-vodi-srbiju/42671
    kurirov brat rodjeni na zidu smrti.

5. Što li je koj kurac odlazio, nije da mi je žal za njime...samo je neozbiljno.

6. Najbolja opcija je bio Piksi ili Ljubinko Drulović, al' aj sad. Bolje Stanoje nego Miha.

7. Рече доле Толе на крају текста да Пикси неће у Србију, вероватно се накрао у звезди па цвика. лололо
    А Друловића ћемо да ставимо кад потрошимо Станоја.

8. Upravo sam hteo da tražim temu da diskutujemo o ovome i licitiramo ime trenera. Hvala, enemi :) Baš sam pre par sati gledao "Oko", reprizu, gde su gosti bili Aca Stojanović, Gorčin Stojanović i Dragan Mladenović, fino su diskutovali.
    Uglavnom, trener reprezentaciji treba što pre, a ova vest o Stanojeviću bi bila odlična da je tačna, mada mislim da će da pojedu neka govna i dovedu opet Mihajlovića.
    Stanojević ili Drulović bi bili odlični, relativno mladi treneri, obojica forsiraju lep fudbal (neilijopetkovićevski i nesantračovski), verujem da su bez predrasuda po pitanju igrača i da nisu u sukobima sa ljudima koji bi igrali za reprezentaciju i da bi reprezentaciju stvarno činili trenutno najbolji, bez raznih Radovanovića, Rukavina i Maksimovića.

9. kakav crni stanoje.iz kine ga ocerali,leb te jebo...da je on nesto vredeo bio bi u drugoj holandskoj,a ne ganjao sen cung klubove.zamisli stanoja kako dodje kolarovu i kaze mu da mora da trci.ovaj bi ga verovatno u kurac oterao.stanoje nema ni za kiflu i kurac igracke karijere.ne treba nama strateg/strucnjak,vec autoritet.znaju nasi da igraju,al ne znaju da se ponasaju.da im dodje jugovic,ne bi smeli da zucnu.njega kao primer.al ta neka varijanta.moze i ljubinko.

10. Ал ми не знам зашто је он уопште отеран из Кине, ко зна који је прави разлог био, ал био је трећи или тако нешто, што кажу они који се разумеју да је успех.

Мени се чини да је лик паметан и добар тактичар. И Друловић звучи као добро решење, ал не знам, водио је само ту младу репрезентацију и никога више...

11. A muka mi je od toga "Srbin samo ume da radi pod batinom, treba nam autoritet". Jes' kurac, pa Stankovića je onomad trenirao Manćini koji je i igrao sa njim, kakav on autoritet ima prema njemu? Gvardiola prema Ćaviju? Ili sad Sedorf prema Kaki recimo, ili prema Abijatiju, a tol'ke godine igrali zajedno i bili drugari (na terenu).
    Nema tu autoriteta, samo zdrav odnos na relaciji trener - igrač i igrač - reprezentacija.

Je l' Mihajlović dokazivao autoritet pred Matićem, Ljajićem, Subotićem? I kurac.

12. ne znamo.ali iz kine.nije oteran iz turske,pa da kazes da je bio trener u nekoj od liga.gomila kineze,2 lika pred penziju koji su igrali u jacim ligama,2 brazilca za koje ni keva nije cula.koncept kineskih klubova.

13. Stanoje ima energiju i energiju i energiju.
    Ako mu daju dobre štopere gola nećemo primiti sigurno ali taj lik ne zna da postavi igru da damo gol. U Partizanu je bio Vermez umjesto Vermeza, sreća pa bio Kleo, momak sam golove davao.
    Ali sve to nadomjesti energijom. Uvijek urla, skače, trči uz aut liniju, vođa kakav treba biti. Al nekako mi nije za selektora.

Treba dovesti stranca, mater mu jebem šovinističku, NE TREBA NAM STRANAC NA KLUPI SRBIJE, IMAMO MI DOVOLJNO DOBRIH TRENERA, jes dobrih za izbjegavanje. Dovedite Gusa Hidinka. Iil Lipija.
    Lipi bi uzeo svjetsko sa onakvim timom.
    Ili Fatih Terim.

14. sa nasim stoperima niko ne bi primio gol.k'o da bi stanoje toplu vodu izmislio.obican sarlatan.jos on i misa tumbas protestvuju.neka ide da radi na izborima.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.