Фудбалска репрезентација Србије

1. E do kurca sve sad.

2. Ne znam baš mene od toleta više ništa ne može da iznenadi

3. Treća sreća sa Petkom. Znam da će svi sad da mrače, ali podsetio bih vas da je Petko uz Antića imao najbolje rezultate u prethodnih 15 godina, i uspeo je da sa onakvim drvećem od igrača bude prvi u grupi ispred Španije, a sad imamo 5 puta bolje igrače, sve što je potrebno je da se stvori dobra atmosfera a sve ostalo će doći bez problema . Ja mu zameram jedino onu utakmicu protiv Argentine i to je sve. On je poznat kao izrazito defanzivan trener a naša odbrana je po imenima među prvih 5 u svetu, tako da kad su onako igrali Gavrančić i Dragutinović kod njega šta tek da očekujemo od npr. Nastasića i Ivanovića? Treba sačekati pa da vidimo šta će biti, sve ove koje smo dočekivali kao spasioce su nas zavijali u crno uglavnom, a Petko je prošli put došao na mala vrata i napravio čudo. Ključ svakih kvalifikacija je ne gubiti bodove uz kurac protiv slabijih ekipa, uostalom, tako smo otišli u Nemačku. Jedino ne bih voleo da igra 4-4-2 kao pre s obzirom na to da mi igrače za tu formaciju nemamo. Takođe još jedna pozitivna stvar, verujem da će kod Petka uvek igrati najbolji, i da neće biti nekih Trivunovića, Mirića i Damjanovića u repki, nek nas on odvede gde treba pa posle nek zove i sinka i unuka, i dedu ako 'oće...

4. Jeb se bre Tole, zašta ovde trolujem uz kurac lololo

5. Inače na volim da mračim od starta, uvijek sam bio da se svakome da vrijeme, ali trenutno mislim da je posljednji ekser upravo zakucan u sanduk. Aj, momci, spuštajte.

6. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=14&nav_id=812361

Evo Drula će da bude (privremeni) selektor..
    Drago mi je što je ovo izjavio. Miha je sklopio lep tim na kraju, koji je igrao mnogo zajeban i napadački fudbal u kome su igrali samo igrači koji su u formi ili standardni u svojim timovima (I Šćepović).. Tako i ovaj treba da nastavi, samo da izbaci to nasilno nabijanje kulta reprezentacije.. Ljajiću će zviždati kad bude igrao, zato ne znam koliko je pametno da ga uopšte poziva, al eto Miha je zasro i videćemo kako će se ovo ispraviti.

7. navijam za Ljubinka da ostane selektor u sledećem ciklusu

8. mi drugog nemamo.neki su skupi,neki nece sa toletom.ovo je najbolje moguce resenje.samo nam jos fali stanoje,okuka,tumba.za sledeci ciklus kvalifikacija bi nas sa gibraltarom izvlacili.

9. Мислим да црњу боли курац да игра за Србију.

10. Је л' у недељу џреб за квалификацие?

11. Е до јаја извукли смо Грчку. Тј Фарска острва су извукла Грчку а ми ћемо ФО тако да то је то...

12. Izvlačimo grupu A lagano

13. jel ima negde da se prati,a da nije tv?

14. JEBAĆE NAS KAZAHSTAN

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.