Фудбалска репрезентација Србије

1. dobar igrac.dobro je odigrao za omladince.
    dobra generacija.ako se budu dobro razvijali,bice to fenomenalan tim u buducnosti.gacinovic je sada vec igrac.

2. Штопер, али и још неког бека може да игра са стране.

3. S obzirom na visok nivo primitivizma koji si pokazivao i ranije, a pogotovo ovim postom mislio sam da te izignorišem (što bi svakako bilo najpametnije), ali nažalost nisam osoba koja tako lako uzmiče.
    Ako troluješ, hahahahihihi svaka čast, ali meni to nije ni duhovit ni zanimljiv vid ponašanja.
    Ukoliko ne troluješ stvar je mnogo ozbiljnije prirode, ili ti imaš neka šizofrena cepanja ili sam ja otišao sa mozgom u aut, svakako nemam predstavu o čemu ti to?
    Linkuj komentar sa mojom uvredom tebe i ja ću javno da ti se izvinim i za to i za bilo koju uvredu. Ako ne bude tog linka, ili si lažovčina ili psihopata, svakako ne znam o čemu se radi. Nebitan si mi lik, i eventualno smo se sporečkali na temi KK Partizan (ili Zvezda).
    Od juče ti si taj koji kevće, vredja me, a ne znam povod...I ranije si pokazivao sirovost, ali sad ga pretera. Ne mogu da se spuštam na taj nivo, dobićeš me na iskustvo.
    Daj link pa da završavamo komunikaciju za sva vremena.
    Ziv bio 100 godina.

Kako da ti nađem linak kad si obrisao postove, sisice mala? Kako?
    Ajde uputi me kako pa da ti nađem, Interpol te tražio bangavog!

4. А немојте се свађати :(((

5. Ti si Skočimiše, stvarno odlepio.
    Ne znam kako te laži koje iznosiš da demantujem.
    Ne kapiram, šta sam uradio? Tobože te izvređao, obrisao te postove (koliko ih je bilo 2, deset ili 100?), pa pobegao na godinu dana, od tvog gneva? Možda te je neko izložio da je moj dupli, još jedino to mogu da pretpostavim, a to sisice, pičkice, pizdurino i ostalo što si nasrao, možda jesam, možda nisam, ali svakako me time ne čini to što ćeš me ti tako nazvati. I ja tebe mogu nazvati volusinom, idiotom, ili genijem, ali to te ne čini ni jednim od toga.
    Kako da ti objasnim da si mi potpuno nebitan lik, jedan od onih (da ih ne nabrajam) koji su počeli da se sukobljavaju sa mnom zbog Zvezde i Partizana. U prinicpu, takve ne vređam nego se trudim da ignorišem, uostalom ne znam da sam ikoga uvredio na Vuki, valjda bih zbog toga bio banovan?
    Dalje ne vredi komentarisati.
    I zaista nemam šta više s tobom da komuniciram, a kao da sam i do sada pa imao.

6. Kog septembra kreću kvalifikacije za Euro?

7. О бре, тролујете Доже. :Р

8. Enemi, zar nisam to već napisao

Ako troluješ, hahahahihihi svaka čast, ali meni to nije ni duhovit ni zanimljiv vid ponašanja.

Inače, evo mogu svima da kažem ništa lakše nego mene izložiti...velika sam paljevina po tom pitanju.

Da se vratimo na temu, ni ja kao ni Bvdlga, nikad čuo za ovog malog što je debitovao za Toten'em.
    Drulović mu je bio selektor, valjda zna da li vredi ili ne.

9. Ја сам чуо за лика пре пар месеци, ал' нико ништа није причао о њему иако је био у конкуренцији за први тим са свега 18 година, док се о Настасићу и свим осталима из ПЛ причало. Ево сад је дебитовао, а ја не могу да нађем колико је одиграо, како је одиграо, на којој позицији...

10. Možda Gulana ipak dovode :)

11. Ovaj mali Miloš Veljković je toliko poznat da su mu na Goal.com pogrešili prezime.

http://www.goal.com/en/match/109658/tottenham-vs-sunderland/player-ratings?ICID=OP

Inače, evo kako je odigrao za ta dva minuta (skrol-dva niže):

http://www.tottenhamhotspur.com/professionals-profiles/milos-veljkovic/

Evo i malo šta se priča za njega:

http://cartilagefreecaptain.sbnation.com/2013/6/26/4462998/tottenham-prospect-rankings-6-milos-veljkovic

EDIT: Inače, kao štoper-zadnji vezni sa 173cm si nula, osim ako nisi Gatuzo i ne drogiraš se. Nisam ga gledao.

12. Inače, kao štoper-zadnji vezni sa 173cm si nula

Fazon - Maskerano

13. Па наравно да је штопер/задњи везни, немој случајно да имамо неко крило, нападача. :Д

14. lik je za mlade igrao beka.obzirom da su to jedine utakmice gde ga je covek mogao gledati,to mu je pozicija.na transfer marketu mogu napisati i da je spic.

15. A KANAVARO???

Videcemo ko ce sve od ovih mladih Golubovica, Gacerinovica ili kako se vec zove, Veljkovica, tj tih mladih sto osvojise, moci da doprinese repki u sledecoj deceniji. Ja bih voleo da bar petorica to mogu, ali verujem da ce biti maksimum dva lika, kao sto je bio slucaj sa onom generacijom mladih. Nakon toga, svi su bili ili epizodisti, eventualno Basta, Bisevac i Jankovic sto su kao igrali, mada i oni nisu bili standardni. Ne mogu da se setim ostalih tu. Fazon Milos Maric i Bojan Miladinovic. :D

EDIT 1: Lik ce da raste jos, tek mu je 17.

EDIT 2: Ovaj novi Srbin u Mancesteru verujem da je djavo Ljaja, ne znam zasto. Ili DZONI MIJAILOVIC, treba im levi bek, Evra vise ne igra na tom nivou.

16. Fazon - Maskerano

Maskerano je u Barsi natprosečno visok i pored podizanja tog proseka proseka od strane Pikea.

немој случајно да имамо неко крило, нападача

Šta će da odluči onaj Rišario? Hočemo da ga smaramo na Tviteru sa "Žile, Srbine" i slično?

https://twitter.com/RichairoJZ

EDIT:

Rišario, Servische, we weten dat u mijn beste zal geven voor het nationale team trui. Welkom!

17. Ma nije samo Kanavaro, ima još dobrih tih cvikovanih štopera...pa ni Barezi valjda nije dvometraš (evo proverih 176cm).

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.