Фудбалска репрезентација Србије

1. Марковић најпрецењенији фудбалер у последњих 20 година

marković je odigrao odlično po meni, biće zvijer, igračina

2. Ма болео курац Кариоке да запињу, сви се зентају од повреде.

Видећете како ће да оплету Кроасане, кад им буде било битно.

3. 'Rvati će da dobiju Brazil, zapamtite šta sam reko...

4. ZHAO MI JE IZNERWIRO SAM SE BRUTALNO JER SMO IMALI STATIWU

5. Реално, недостају ту Суботић, Настасић и још један крштен штопер, рецимо Видић педерчина стара, мада ни Карлеуша није одиграо лоше, ал Бане пречесто кикса на тој позицији, баш му не прија.
    Иначе врло добро одиграно, Мрђу би убацио раније, види се да фали искуства у том нападу.

6. MOZHE SE RECHI DA SMO IZGUBILI U FINALU VORLD CUPA

7. jebo mamu onaj hulk isti hulk

8. Ja samo mogu reći da nismo izgubili, sad smo 1:1 sa Brazilom
    Jebe Jarić Limu ne vadi!

9. БАР НЕ ПАДА КО ОНА МАЛА ПИЗДУРИНА КАКО ДУНЕ ВЕТАР

10. Jebe Jarić Limu ne vadi!

OPAAA
    AVERIDŽ SRB JE NASHAO NOWU RADOST

11. Глуп гол примили, Ивановић избаговао, али њему не можеш много да замериш. Коларов често одиграва погрешне потезе у битним моментима, Баста и Матић су били одлични. Кад узмеш у обзир да је Тошић играо штопера, није ово лош наступ. Не знам за вас, али мислим да Друловић заслужује да остане.

12. Drula je naša srećna okolnost. Skroman momak, odličan fudbaler. Radnik ipo, naravno, sjebaćemo ga vremenom

13. Глуп гол примили, Ивановић избаговао, али њему не можеш много да замериш.

А јбг, избаговао сад избаговао против оне ирске која год беше северна или република, мора бре да се опасуљи кад крену озбиљни мечеви.
    И ја мислим да Друловић заслужује да остане, а да Баста заслужује бољи клуб од јебеног Удинезеа, и ови турци Тошић и Петровић, добри су то фудбалери, тако неки доњи део табеле серије а или тако нешто.

14. Ali ja i dalje ne shvatam zašto je Karleuša igrala... :(

15. SRBIJA PANAMA 1:1

Ono, vot d fak. ANtipropagnda fudbala

16. И да, ћале и ја смо се сложили да би Стојковић највероватније само погледом испратио онај шут главом што је Лукач одбранио.

17. Pa nama je ona težak protivnik.

18. Stojketa držati u nacionalnom timu je kao imati staru debelu ženu i brdo para. Lika treba liferovati jer je FUDBALSKI KRKOBABIĆ

19. Ја бих стварно Жигару звао. Да га стави Друла у нападу са Митром, 4-4-2 формација и да јебемо мајку мајчину свима редом. И шта је са Кузманом, јел повређен или га кулирају ?

20. Жигара би добро дошао да даје шалу и да прима шалу, 'наш? Жигара доктор.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.