Фудбалска репрезентација Србије

1. Псето, а можда је очекивао да се пласирамо? Није ни Пољска имала неке играчине, па су завршили на првом месту и успели су да не изгубе од Казахстана.

2. ili batica mrković je uvatio jarnija za ime našeg selektora trebaće mu prezime našeg selektora samo mesto batice ide kolarov a umesto jarnija vrsaljko

3. Овај старт је за затвор, срећа те имамо адвоката у стручном штабу хе хе

4. nije se on sjebo nego si ti očekivao da osvojimo ep

Ja sam očekivao da se bar plasiramo na EP. Ali ne mi smo gubili od Kazakstana i Jermanije.....

5. poštovanje legendi, izlazi u 70om minutu dobija ovacije publike i grli se sa dikom

6. Đurić se raduje dolasku advokata jer će ga braniti čovek iz fudbala hehe

7. ако ништа овај адвокат је свецки човек и не може неки толо или тај мистериозни рамадани што се прича, да њему нешто одређује и кења. он ако је одлучио да дође дали су му одрешене руке и неће се мешати. а и има кул име, и делује ко тренерчина, ауторитет.

8. Псето, а можда је очекивао да се пласирамо? Није ни Пољска имала неке играчине, па су завршили на првом месту и успели су да не изгубе од Казахстана.

Ja sam očekivao da se bar plasiramo na EP. Ali ne mi smo gubili od Kazakstana i Jermanije.....

Nije da ga nešto branim jer je i posle pokazao da nema pojma ali:

Duško Tošić, Milan Stepanov, Nenad Kovačević, Milan Smiljanić, Ognjen Koroman

9. Давид

ако ништа овај адвокат је свецки човек и не може неки толо или тај мистериозни рамадани што се прича, да њему нешто одређује и кења. он ако је одлучио да дође дали су му одрешене руке и неће се мешати.

И мени је тешко да замислим да би пристао да му неко саставља тим, али опет ми тешко и да замислим ове муфљузе да доводе неког таквог. Мада, можда су схватили да су два пропуштена такмичења много и да би треће било баш превише.

10. да, није толе глуп човек. зна он колико шта може и има осећај за климу у јавности, савезу итд. треће би сигурно било превише а и може да се узме неки динар. ја верујем у толета.

11. Ako nešto zna to je kako da sačuva poziciju. Dovođenje selektora koji će da se plasira na veliko takmičenje i odradi nešto što nije naduvavanje od svih redom tamo je jedna od tih stvari

12. Nije los Advokat, ali ja bih pre doveo Hidinka, Hidink jebe keve!

13. Može da bude dobro ovo, dobar trener, iskusan.. Obišo sveta pičke materine.. Al ovako sa reprezentacijama nije nešto blistao.. Pogotovo sa Belgijom ovakvom.. (Doduše to je bilo 2012) Nije uspeo da ih odvede na EURO 2012 iako su imali sličan tim kao mi danas otprilike.

14. A pobrko sam on je vodio Rusiju tada.. Ništa može ko ga jebe, možda bude naš Oto Rehagel lolo

15. Fino poluvreme, ima ovde potencijala za medalju.

16. Ovaj Jovanović mi "ortak" iz kraja. Svaki put kad ga sretnem drži pivo i cigare kod sebe lolo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.