Фудбалска репрезентација Србије

1. Jebga, šta je tu je.

Nemci Turci već vode protiv Ukrajine, to nam odgovara, još samo mi da uvaljamo Bugarima.

2. evo ga u 90-ojjjjjjjj 1-0

ja mislim da su se plasmanom u polufinale plasirali na svjetsko u20

3. OPAAAAAAA JEBI BUGAROAAAA, JEBI ZAPATUUU

4. НАБИЈЕМ ТЕ НА КУРАЦ ХРИСТО СТОЈИЧКО ЈЕБО ТЕ МИРОСЛАВ ИЛИЋ УЗ ЧМОООР

5. TAKOE BREEEE

ja mislim da su se plasmanom u polufinale plasirali na svjetsko u20

Jesu.

6. и нерешено да су одиграли ишли би јер бисмо били 5. место

7. bio bi grijeh da nisu prošli sa ovakvim timom

braoooooooooooooooooooooo

8. КАКО ЈЕ ЛЕПО БИТИ СРБИН ВЕЦХЕРРАС. СРБИЈА У СРТЗУ <33333333333333

9. ШОМИ ТИ СИ БУГАРИН АЈ ПАЛИ ЈЕДИ НЕКУ КАЈГАНУ

10. I to bez četvorice igrača koji su standardni.

11. Hehe jebemo ove bugare kad god nam se digne

12. Овај пут ће португал да их отресе за ону јебачину од прошле године, јбг :(
    сем ако мали лука јовић не порасте и спакује једно 3 комада коиспичке, а мог'о би.

13. Portugalci su cigani a cigani standardno imaju kompleks niže vrednosti pogotovo kada su Srbi u pitanju. Biće teško, biće 3:0. Za nas.

14. ne prenose odlucujucu tekmu...koji su oni pajvani.i kao treci bi isli na svetsko,al opet je bolje dobiti crnog bugarina i ici u polufinale.

15. Tebra da nisi izgubio kalendar?

16. Pa dobili smo crnog bugarina i otisli u polufinale

17. da,i ja napisao da je to bolje nego biti treci i ici na svetsko.ovako dobili bugarina,idemo na svetsko i u polufinalu smo.

18. Napisao si kao da utakmica nije jos odigrana. Bar sam ja tako skapirao

19. ja kapiram da je ok,al da ne sirimo dalje polemiku.valjda smo se u daljem tekstu razumeli.a i da nismo,nije vredno neke sire prepiske.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.