Фудбалска репрезентација Србије

1. kakva smo mi kurcina ahha

2. Ma daj bre jebo me konj i kad sam pojeo govno da gledam

3. некако ми ово постало рутина, нисам ни мало изненађен ни ганут

4. u grupi od 5 timova, 7 prolazi dalje, takmicimo se sa jermenijom albanijom danskom i raspalim portugalom i mi imamo 1 poen

5. Izasao sam napolje nek mi jedu govna pederi. Gledacu mlade ujutru kako god budu igrali jer klinci imaju muda veprova

6. ЈЕБЕ МИ СЕ ЗА КЛИНЦЕ ЈЕБАЛИ ВАС КЛИНЦИ ТО ЈЕ НЕКАКВА СПОРЕДНА ЗАЈЕБАНЦИЈА ПОТПУНО НЕБИТНО СРАЊЕ КОЈЕ НИШТА НЕ ЗНАЧИ ТО НИЈЕ ФУДБАЛ ТО ЈЕ НЕВАЖНО

7. пази с ким се ми мучимо са ликом који се зове ЈУСУФ поулсен ЦРКО МАЈЦИ ШТА ОН ИГРА ЗА ДАНСКУ ДЕТЕ МУ ЈЕБЕМ

8. NEK BUDEMO I ZADNJI SAMO DA NEMAMO NEKOG JUSUFA, ADEMA ILI MIRALEMA!!!!!!11112

9. АЛИ ЈУСУФ ЈЕ ЈЕБЕНО ИМИГРИРАО ЈУЧЕ У ДАНСКУ А АДЕМ И МИРАЛЕМ ЖИВЕ ОВДЈЕ ВЈЕКОВИМА ЧОВЕЧЕ АЛО ЧОВЕЧЕ

10. јебеш ми матер ако овај матић не оде да игра за либерланд. дечко буквално не греши. а ево и пенала.

11. E nastasicu sve ti glupo jebem

12. знао сам јебено. стојке маг.

13. Sto se deru jel ga dadosmo?

14. Vi još uvek gledate reprezentaciju LOOOOOOOOOOOOOOOL

15. milosevic i stanokovic 102 nastupa, mislim da bi primarni cilj reprezentacije sada trebao da bude podrska race u obaranju tog rekorda, jos 60 nastupa, a tek je napunio 26

16. Ahahahaha al' deremo Dance, 5:0 ne mogu se kukavni Danci sastaviti. Sad čuo Mesiju i Nejmaru naprasno pozlilo na kopa americi kažu povlače se iz fudbala jer nema boljih od Srbijanaca junačkih.

17. Ahahaha kakva sprdnja jebote.Ovi nasi mogu samo slucajno da daju go.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.