Фудбалска репрезентација Србије

  1. нисмо имали среће. озбиљно. (док није локнута тема, ако стигнем написаћу и више)

  2. Шта бре нисмо имали среће???

    Нисмо имали * бре да играмо ко људи бре. Прво полувреме нисмо били способни пишљиви го да дамо, а сабили смо их.

    О другом полувремену нећу ни да причам, а камоли о ретардираном судији, који једино код нас није видео руку у шеснаестерцу!!!

  3. Они су дали два трефовска гола, ниђе акције, ниђе ништа. Убили смо их у првом полувремену, а на почетку другог су нас изненадили офанзивом. Тих првих петнаест минута наставка смо једино одиграли лоше. Да смо имали среће забили бисмо им два комада у првом и да смо имали мало више среће, забили бисмо им три.
    Од Гане, нисмо требали изгубити, ни ту нисмо имали среће јер смо скривили глуп пенал. Та утакмица је требала да дође икс. Антић је одличан тренер, имамо одличан тим, имамо сјајну перспективу. То је то, у најкраћем.

  4. Iskreno da kazem, pustio sam suze na kraju. Bio ja pi*ka ili ne tesko mi je bilo. Stavite katanac na ovu temu, i a u qrac, do sledeceg svetskog..

  5. Постоји једна невероватна чињеница. Кад ми Звезда изгуби, иако нисам неки навијач, бедара ми је само зато што знам да ће сви који навијају за Партизан да ме зезају. Кад ми Јуве изгуби, а опет нисам неки навијач Јувеа, бедара ми је зато што знам да ће брат који навија за Рому да ме зеза.

    Један једини тим за који требам да навијам, а да ме нико не зеза је репрезентација. И опет, постоје глупани који само чекају да изгубимо па да се праве паметни около и причају: "Знао сам, нисмо ни за курац!". Е па, набијем их све. Најлакше је да навијаш за Барселону и Манчестер, а да овамо само знаш да зезаш.

    Наши момци су одиграли одлично и, како то бива у овом спорту, делила их је једна шанса да прођу даље. Примили су 3 глупа гола на првенству и наравно, то се дешава. Борили се, играли онако како треба и изгубили. Створили 4 стопостотне шансе у првом полувремену и још неколико одличних шанси у другом. И опет, мајмуни се нађу около (а морао сам да читам коментаре на Б92) да причају како су обрукали Србију. Како неког није срамота да то каже, па макар и на једном ружном месту као што је интернет. Нисмо испали као Французи, катастрофалном игром и псовањем селектора, нисмо испали као Алжирци да не дамо гол на три меча, нисмо испали као Грци што играју са 6 штопера против Аргентине или Словенци што су једва кљакаве Алжирце победили са играчем више, а играли нерешено са Американцима само зато што се судаје зајебо. Играли смо лепо, стварали шансе и примили, данас два гола из једне шансе, а дали један из 10. Одиграли одлично првенство и још једном нас је мало делило од успеха.

    Оно чиме се ја тешим у овом тужном тренутку за сваког навијача наше репрезентације је да је испред мене бар 10ак светских и европских првенстава. На једном од њих, неки Кузмановић неће да игра руком безвезе, а неки Пантелић ће да спусти онакву лопту у гол и натера навијаче да прогутају све што су рекли лоше за њега за задње 3 године. Тад ћемо да победимо неку Аустралију и прођемо даље, направимо успех, а сви они што су ово називали СРАМОТОМ ће да навијају за наше и радују се као да никад нису причали оно што сад причају.

  6. Ако Бог да, да се више никада не квалификујемо за СП.
    Са оваквим тимом и селектором да будемо последњи у групи, да добијемо швабе и изгубимо од кенгура који нису имали све укупно 4 шансе.

    Лакше ми је пао онај пораз од Аргентине у Немачкој, него ова два пораза. Бар су нас Аргентинци разбили ко звечек.

  7. Ако Бог да, да се више никада не квалификујемо за СП.

    Како паметна изјава. Верујем да су то и Французи рекли 2002. кад су испали без датог гола. Ау да, играше они финале 2006...

  8. Sudija je izbacio Srbiju.
    Vrlo je jednostavno.
    Recimo moj ćale kaže : Pa dobro,trebali smo ranije da rešimo tekmu.

    Trebali smo ali to nije sudijina stvar.

    Sudijina stvar je da sudi bananu u šesnaestercu.Kao što je nama opravdano svirao dva penala.Kao što nama nije večeras.Kao što nas je izbacio sa SP.

    Sudiju je trebalo nabosti u glavu.To je trebao da uradi neko.
    Mora se iskazati revolt ima ovde sjajna def. buniš se znači postojiš.Dobro,ne mora da se zabode čovek ali mora da postoji u fifinom sistemu legitiman način da se zaštitiš od ovoga.

    Svi vi kojima bi čelendž bio seckanje igre,ubijanje duha igre i slično,evo vam ga.
    Ovo je baš u duhu igre.

  9. Срамота је то да се годинама уназад неке невероватно битне утакмице решавају нерегуларним головима или поништеним регуларним головима. И опет, ФИФА каже како је људски грешити и како нема говора о успореном снимку. Набијем и њих на курац.

  10. Једно су Французи, друго смо ми.
    За Немачку, и да нађеш неко оправдање, распала се СЦГ пар недеља пре првенства, Петковић мало зезнуо атмосферу, некако се и може разумети.

    Али да после 4 године, поново одеш на првенство као први из групе, и још имаш "врхунске играче", и да тамо на одлучујућој утакмици ниси способан да даш један го из брда шанси. И још завршиш, погоди где?? Као последњи у групи. То говори да си неспособан за велика такмичења.

    Али јок, не видим ја то, него се изложим ко млади мајмун на идиоте и кидам живце на глупости. Шабани једни.

  11. Али да после 4 године, поново одеш на првенство као први из групе, и још имаш "врхунске играче", и да тамо на одлучујућој утакмици ниси способан да даш један го из брда шанси. И још завршиш, погоди где?? Као последњи у групи. То говори да си неспособан за велика такмичења.

    Шта има везе јесмо ли задњи у групи??? Па један гол нас је делио од другог места и осмине финала...

  12. Срамота је то да се годинама уназад неке невероватно битне утакмице решавају нерегуларним головима или поништеним регуларним головима. И опет, ФИФА каже како је људски грешити и како нема говора о успореном снимку. Набијем и њих на курац.

    МОРА да се увде челнџ у фудбалу, овако више нема смисла. И опет је пре неки дан Анри играо руком, и опет судија није видео.
    А када неки тренери предлажу то, онда их сви напдају како би тиме уништили чар игре. Ал ајде реци ти мени да ли постоји чар игре у томе када онај билмез из Аустралије коси нашег играча са две ноге и то без да је близу лопте, и то све са леђа и добије жути? А о пеналу да не причам.

  13. МОРА да се увде челнџ у фудбалу, овако више нема смисла. И опет је пре неки дан Анри играо руком, и опет судија није видео.
    А када неки тренери предлажу то, онда их сви напдају како би тиме уништили чар игре. Ал ајде реци ти мени да ли постоји чар игре у томе када онај билмез из Аустралије коси нашег играча са две ноге и то без да је близу лопте, и то све са леђа и добије жути? А о пеналу да не причам.

    Фудбал је спорт у коме су грешке судије најчешће, а опет нико ништа не предузима. И сад ће опет неко из ФИФЕ да се јави и каже како је судија завршио своји посао не СП и како је је послат кући. ПА ШТА МЕ БОЛИ КУРАЦ ЗА ЊЕГА, ОЋУ ЈЕБЕНИ ПЕНАЛ БИО ЈЕ НА ДВА ЈЕБЕНА МЕТРА ОД ЛОПТЕ И НИЈЕ ВИДЕО!!!

  14. Мора челенџ да се уведе као у амерчиком фудбалу. То је најбоље.
    Отишао сам да попијем лек неки и да кунтам. Ајд у здравље људи

  15. Ма не, онај пенал је мого, и да свира, и да не свира. Намјера није постојала. Леђима је био окренут голу, рука му се кретала природно, није ни лопту видио. Без обзира на тај пенал, мислим да смо заслужили бар осмину финала

  16. Рука му се кретала природно? Па рука му је поред лица била, за то су и Немцима и Гани суђени пенали против нас!

  17. Не кажем ја да није био пенал. Кажем да је судија мого и да га свира, и да га не свира. Ствар његовог увјерења.
    А оно јесте природан покрет руке, када човјек скочи, односно када је у доскоку.

  18. I sad kao mi opet ispadamo paranoični debili... Moram linkovati jebiga
    http://vukajlija.com/sila-pravdu-jebe-u-guzicu/154979

  19. Ljudi, šta je bilo, bilo je, dajte se malo smiriti... Izgubili jesmo, jbg, šta da se radi. Nećemo sigurno da se ubijemo.

  20. Je l' može Lock ? :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.