Фудбалска репрезентација Србије

  1. Жигић сам у нападу у мечу који се игра на победу? Пре бих пустио Славка Вранеша да игра плеја! Као што већ негде рекох, ова текма је тактички промашај века и јако ми је криво што Мрђа није заиграо. Човек који има скок игру Жигића, брзину Лазовића, а реализацију за обојицу. Фала Богу па нема ништа слично Пантелићу...

  2. Ја се надам да ћемо добити неки добар нападчки тандем за репрезентацију - сад чекаћемо Европско Првенство и надам се да неће бити неких кретена који ће предлагати да градимо репрезентацију од чисте нуле...

  3. Тактика, и игра, је била одлична у првом полувремену и већини другог полувремена. Иако је "само" Жигић био у нападу, створили смо много шанси, а они, опет, иако су дали два гола, нису имали ниједну (осим оно пред крај кад смо кренули сви у напад, ајмо, ајде)
    Звучи отрцано, али је тако, јебала нас је реализација шанси. Односно, одговорност је на појединцима који су их пропустили, а не на тиму и тренеру.

  4. Али човече, ја и даље не могу да верујем да је Пантелић промашио оно. Еј, после свега што су срали о њему, он уђе, да један и промаши чисти други гол. Мислим јесте, Лазовић није смео онако да му је пошаље, али Панта је имао једну шансу у животу да буде јунак нечега и пропустио је. Има цео живот да жали за тим.

  5. http://www.lifesports.ru/news/28531

    Ма пустите људе, воде здрав живот! Ау, јбт, па они не гледају СП, они играју!

  6. Е ако је ово истина, набијем их све на курац.

  7. E, ovo vec nije u redu...

  8. Верујем да јесте. Зато што је заташкано код нас.

  9. Да ли постоји негде вест на српском или енглеском?

  10. Ovo je bilo protiv Nemaca, bre... Trebalo je i sad da se ponapijaju. :D

  11. Mene su naši igrom oduševili, realizacijom ne, ali igrom, htenjem i zalaganjem da! Nisu kukavički igrali i to je to. Biće bolje u Brazilu 2014. godine.

  12. Ма дај бре ја сам попиздео кад сам овај Борков линк видео! Лошу игру и испадање могу да поднесем, али ОВО? Срамота. Е, то је срамота.

  13. Pusti bre, peki, pa i Krojf i Prosinečki i Best su pili i pušili (doduše ovi naši nisu ni prineti ovoj trojici), ja mogu da potpišem da devedes posto fudbalera ima poroke, nema to veze, nemoj da si takav, dizamo ih u nebesa pa ih spustamo, ne ide to!

    Ja ih podržavam.

  14. Ја могу да их подржавам кад губе, али пиво и цигаре пред утакмицу? Репрезентативци? Ма дај молим те, знаш како сам се сад разочарао. Какав црни Бест и Просинечки, то је било друго време, тад су се чудили онима што не пуше, а играју професионално...

  15. Disciplina - nula.

  16. Дивац је пушио у паузи за полувреме.

    Добро су играли, стоји, поносан јесам, и то стоји. Да су могли и морали више да се залажу исто тако стоји. Јбг, не доживљавају сви исто боје своје земље, нити су сви истог менталног склопа.

    Срамно је да су остали будни и то радили након фајронта. То је тимски дух. Сраман је и Пантелићев коментара како су они гладијатори а ми ладимо муда у топлом дому. Да је то Антић знао, верујем да би реаговао. А ако је трава, онда их треба у затвор. То и није порука младим нараштајима, поготво спортистима.

  17. Жигић сам у нападу у мечу који се игра на победу? Пре бих пустио Славка Вранеша да игра плеја! Као што већ негде рекох, ова текма је тактички промашај века и јако ми је криво што Мрђа није заиграо. Човек који има скок игру Жигића, брзину Лазовића, а реализацију за обојицу

    Тактички је постављена перфектно, они нису прешли пола у првом полувремену. Жигић је несумљива предност не због напада већ одбране; они имају тројицу преко 190, и још толико на клупо чини мис е. ЈЕдини гол је пао преко њега. Попили су казну за промашене шансе, збунили се кад је Аустралија кренула са нападима и то је то.

  18. E sad ste se svi nakačili na njih, mislim i mene je uvredila ova Pantelićeva izjava koju je pomenuo Borko, ali ja ne vidim problem u tome da se neko na kome je toliki pritisak opusti. Ja bi im i kurve doveo :)

  19. Ма какво црно опуштање, нека се опуштају и клубовина ако смеју? Па тог Пантелића зато и терају из сваког клуба после максимално 2 године. Кажем, све могу да поднесем, али ово је брука.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.