Фудбалска репрезентација Србије

1. Жигић сам у нападу у мечу који се игра на победу? Пре бих пустио Славка Вранеша да игра плеја! Као што већ негде рекох, ова текма је тактички промашај века и јако ми је криво што Мрђа није заиграо. Човек који има скок игру Жигића, брзину Лазовића, а реализацију за обојицу. Фала Богу па нема ништа слично Пантелићу...

2. Ја се надам да ћемо добити неки добар нападчки тандем за репрезентацију - сад чекаћемо Европско Првенство и надам се да неће бити неких кретена који ће предлагати да градимо репрезентацију од чисте нуле...

3. Тактика, и игра, је била одлична у првом полувремену и већини другог полувремена. Иако је "само" Жигић био у нападу, створили смо много шанси, а они, опет, иако су дали два гола, нису имали ниједну (осим оно пред крај кад смо кренули сви у напад, ајмо, ајде)
    Звучи отрцано, али је тако, јебала нас је реализација шанси. Односно, одговорност је на појединцима који су их пропустили, а не на тиму и тренеру.

4. Али човече, ја и даље не могу да верујем да је Пантелић промашио оно. Еј, после свега што су срали о њему, он уђе, да један и промаши чисти други гол. Мислим јесте, Лазовић није смео онако да му је пошаље, али Панта је имао једну шансу у животу да буде јунак нечега и пропустио је. Има цео живот да жали за тим.

5. http://www.lifesports.ru/news/28531

Ма пустите људе, воде здрав живот! Ау, јбт, па они не гледају СП, они играју!

6. Е ако је ово истина, набијем их све на курац.

7. E, ovo vec nije u redu...

8. Верујем да јесте. Зато што је заташкано код нас.

9. Да ли постоји негде вест на српском или енглеском?

10. Ovo je bilo protiv Nemaca, bre... Trebalo je i sad da se ponapijaju. :D

11. Mene su naši igrom oduševili, realizacijom ne, ali igrom, htenjem i zalaganjem da! Nisu kukavički igrali i to je to. Biće bolje u Brazilu 2014. godine.

12. Ма дај бре ја сам попиздео кад сам овај Борков линк видео! Лошу игру и испадање могу да поднесем, али ОВО? Срамота. Е, то је срамота.

13. Pusti bre, peki, pa i Krojf i Prosinečki i Best su pili i pušili (doduše ovi naši nisu ni prineti ovoj trojici), ja mogu da potpišem da devedes posto fudbalera ima poroke, nema to veze, nemoj da si takav, dizamo ih u nebesa pa ih spustamo, ne ide to!

Ja ih podržavam.

14. Ја могу да их подржавам кад губе, али пиво и цигаре пред утакмицу? Репрезентативци? Ма дај молим те, знаш како сам се сад разочарао. Какав црни Бест и Просинечки, то је било друго време, тад су се чудили онима што не пуше, а играју професионално...

15. Disciplina - nula.

16. Дивац је пушио у паузи за полувреме.

Добро су играли, стоји, поносан јесам, и то стоји. Да су могли и морали више да се залажу исто тако стоји. Јбг, не доживљавају сви исто боје своје земље, нити су сви истог менталног склопа.

Срамно је да су остали будни и то радили након фајронта. То је тимски дух. Сраман је и Пантелићев коментара како су они гладијатори а ми ладимо муда у топлом дому. Да је то Антић знао, верујем да би реаговао. А ако је трава, онда их треба у затвор. То и није порука младим нараштајима, поготво спортистима.

17. Жигић сам у нападу у мечу који се игра на победу? Пре бих пустио Славка Вранеша да игра плеја! Као што већ негде рекох, ова текма је тактички промашај века и јако ми је криво што Мрђа није заиграо. Човек који има скок игру Жигића, брзину Лазовића, а реализацију за обојицу

Тактички је постављена перфектно, они нису прешли пола у првом полувремену. Жигић је несумљива предност не због напада већ одбране; они имају тројицу преко 190, и још толико на клупо чини мис е. ЈЕдини гол је пао преко њега. Попили су казну за промашене шансе, збунили се кад је Аустралија кренула са нападима и то је то.

18. E sad ste se svi nakačili na njih, mislim i mene je uvredila ova Pantelićeva izjava koju je pomenuo Borko, ali ja ne vidim problem u tome da se neko na kome je toliki pritisak opusti. Ja bi im i kurve doveo :)

19. Ма какво црно опуштање, нека се опуштају и клубовина ако смеју? Па тог Пантелића зато и терају из сваког клуба после максимално 2 године. Кажем, све могу да поднесем, али ово је брука.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.