Фудбалска репрезентација Србије

  1. ..Elem...ako Estonci ne dobiju

    Koga, Farska ostrva ? :D
    Moramo pobediti jednu, a Italijani su već prošli pa će valjda sa drugim timom doći.. Lakše oni nego Slovenija u sred Ljubljane..
    Žao mi ovih momaka, i onih što ne igraju jer ono stvorenje vodi reprezentaciju..Ali kakva god da je ima bre da navijam.. Utuvio sam sebi neki trip u glavi..Pižon sigurno postavi neku glupu taktiku a ovi se posle dogovore kako će igrati.. Tako je bilo kad je Santrač vodio Jugoslaviju...

    EDIT: Nisu Farani nego S.Irci

  2. Koga, Farska ostrva ? :D

    s. irsku...

  3. Антара нас је одвео тамо где Пижон не може, угазио Румуне у парирао сакаћеним Французима који су само против нас играли као дрогирани а свуда били шит... и победио Швабе.

    Јесте. Одвео их је на СП, а ово су квалиф. за ЕП. Ту си једино у праву. То су биле Ланетове и Красићеве квалификације, њихове бомбе су одвеле на СП.

    Угазио Румуне који су били целе квалификације лоши и у променљивој форми, и којима је дрогирани и себични Муту 80% тима. Оно вече у Београду се неће више никад поновити, то свако зна.

    Парирао је Французима укупно 23 минута, пошто су тамо одиграли почетак солидно и овде једно 5 минута. Гол из пенала и 1:1 са играчем више на домаћем терену из кукавичку игру није за похвалу.

    Швабе смо победили, то јесте, али опет да Стојке не одбрани пенал другу би песму певао. И опет са играчем више бункер из 2 св рата.
    А против Гане 1 шут на гол и срамотно бунарисање као из најбољих времена Синише Михајловића то заборављате.

    Било је ту наравно и добрих игара, не кажем да није, али оволико пљувати садашњег селектора и игру репрез. и то толико упорно укркос свему је стварно Но комент.

    Иначе, ове исте Фаране смо рецимо тамо добили 2 0 уз њихов аутогол.

  4. E jesam li ja jedini koji tvrdi da je Lane sebičan, umišljen i neverovatno smotan? Ne znam, tri puta je imao samog Pantelića u stopostotnoj prilici, a on se odlučivao za dribling. Dvesta puta se sapleo o loptu, jedino mu svaka čast za tajming kod gola, ali on sem brzine i želje nema ništa drugo. Ne znam zašto ga je Liverpul uzimao uopšte.
    Što se utakmice tiče, imali smo dve tri poluprilike i n šuteva iz pičkematerine, Panta nije dobio jednu upotrebljivu loptu, Ivanović katastrofalan, Subotić nesiguran, Kolarov dobar, Biševac solidan, Tomović ok. Kuzma dobar, Stanković solidan, Tošić odličan, Lane slab. Radosav slab, Fejsa nedovoljno dugo na terenu za detaljniju ocenu. Pantelić solidan, borben.

  5. SiM,pricas gluposti...Igrali su odlicno svi,od odbrane do napada.Nije bilo utakmice,sem protiv Francuza u Bg-u, gde nismo stvorili pored golova minimum,ali minumum 5 sansi.Igralo se tecno,lepo za ok,sa dosta dodavanja...I sad imas iste te igrace,a igras drugacije...Kako to? Sta se tu promenilo,sta je svima ocajna forma? Nemojte da se zajebavamo...Jedno je kada imas trenera koji ce da ti postavi taktiku i kaze ti kako da igras, drugo kada imas selektora koji na prijateljskim utakmica uigrava igrace koji imaju 31 godinu i koji treba da se prodaju,umesto da uigrava Sulejmanija,Ljajica i ostale...Ja se secam da su Svabe napadale,ali i da smo mi imali jos 3,4 izuzetne sanse za gol.A ti zaboravljas da su te Svabe na zadnjih ne znam ni ja koliko prvenstava stizale do polufinala...Sada se mucimo sa Estoncima,Ircima,Faranima,Slovencima,gubimo od Koreje i ostalih Azijata...

  6. Одакле теби право да ми кажеш да причам глупости? Мени, или било коме другом?
    Ако имам другачије мишљење не значи да причам глупости.
    Да ли си прочитао шта сам написао и да ли си аргументовао нешто против? Ниси.

    Јел ово за Румуне тачно? Јесте. Били су предзадњи у групи и распадали су се. Јел' Муту 80% тима? Јесте. Пола Румунује се завије у црно кад он не игра.

    Јел' су нас тамо добили Французи које је водио никад гори Доменек који саставља тим гледајући у звезде? Јесте. Јел' смо овде дали гол из пенала и очајно играли са игралем више? Јесмо. Нисмо победили, било је 1 : 1.

    Победили смо Швабе уз, ајде да кажем, једно добро полувреме. Јел' смо имали играча више? Јесмо. Јел су нас Немци сабили и са играчем мање? Јесу.

    Подлолски имао 3 стопостотне шансе и промашио пенал. Вероватно најгора утакмица Немачке у задњих неколико година.

    Јел' смо против Гане бунарисали? Јесмо? Јел' играо Милијаш који трчи ко да вуче приколицу? Јесте. Имали смо 1 шансу за 90 минута. Ej, Милијаш!

    И опет кажем, било је добрих тренутака, али када се успореди игра тада и ова сада - не видим толику разлику у корист игре када је био Антић - напротив.
    Играмо од ноге до ноге, стрпљиво, стварамо шансе. Ко је тренирао фудбал или макар одиграо 2 утакмице у животу зна о чему причам. Толико.

    П.С.
    Наша реп. има доста младих играча, а свако зна да се не осваја првенство са клинцима нити да се тако прави тим. Спој младости и искуства је најбоља комбинација.

    Коларов, Бишевац, Рајковић, Ивановић, Нинковић, Кузмановић, Тошић, Красић, Фејса, Љајић итд итд све су то млади момци, прижимо им подршку.

  7. Sulejmani treba da prestane da se odaziva pozivu selektora, postalo je jasno da koliko god dobro da igra, nece dobiti sansu.

  8. Играмо од ноге до ноге, стрпљиво, стварамо шансе. Ко је тренирао фудбал или макар одиграо 2 утакмице у животу зна о чему причам. Толико.

    ja sam igrao i ja ti opet kazem da to nema veze s vezom. Protiv Farana bismo i ti i ja igrali i stvarali sanse.Sta je sa Estoncima tamo i ovde,sta je sa Slovencima,sta je sa prijateljskim utakmicama? Gde smo tu stvarali sanse? koliko puta smo sutnuli na gol? 3? na 3 utakmice?

    Pominjes Ganu i bunkerisanje...a sta je sa ostalih 10 utakmica gde si stvorio 22 sanse? Kako si sabio Austrijance? To su sve ekipe koje su bolje od ovih sto igramo sada sa njima,sem Italijana i egal su sa Slovencima...

    Ja bih najvise voleo da te sto si pomenuo,da oni igraju,ali igraju Petronijevic,Damjanovic,Veseljko i ostali,koji moraju da se prodaju.Pratim i idem na sve utakmice reprezentacije,i ici cu i dalje,i uvek sam stajao u njihovu odbranu,ali da poredis igru sa Pizonom i igru sa Anticem,pa brate,mojne...To su budalastine i ti to znas i to zna i Pizon i zna Karadzic. Anticu su igrali svi koji su trebali da igraju,i taj Milijas i bilo kod drugi..niko mu nije sastavljao tim! Alo bre,pa ona seljacina prica kako su Severni Irci,ponavljam Severni Irci,Glentoran,Kliftonvil i ostala fudbalska velesila FAVORITI protiv nas!? Alo!? Prica o Faranima kao da su Brazil majku ti poljubim....da covek ne zna ko su i sta su,pomislio bi da igramo protiv svetskih prvaka. Uzivao sam da gledam reprezentaciju pod Anticem,i kada smo dobijali Bugare i Rumune,i kada smo gubili do Gane i Australije.Jer sam znao da je to to,sve je na mestu,ponosan sam na fudbalere,konacno! Pa cela Srbija je verovala u njih kad su isli na svetsko! A sad? Sad odu u Belfast,molim Boga da damo jedan gol...

  9. Sulejmani treba da prestane da se odaziva pozivu selektora, postalo je jasno da koliko god dobro da igra, nece dobiti sansu.

    Plus covek zove Karleusu,kome svaka cast na ovoj formi sada,koji mu nije u kombinaciji za tim!!! Covek u Sevilji...Rodjace,pa pozovi nekog mladog igraca,pusti ga da igra zadnjih 15 min,kad ces ako neces sada!? Kenja mi se od golubara bukvalno,od momenta kad ga vidim onako masnog,do momenta kada progovori...Trener treba da bude autoritet,elokventan covek,gospodin...a ne prodavac lubenica na pijaci,kome je Bog dao dar da bude jedan od najboljih fudbalera u nasoj istoriji.Ali fudbalera,ne trenera...

  10. Iako je Tošić odigrao odlično, ipak mislim da bi bio bolji na levoj strani sa Kolarovim jer bi tu zgazili ovu boraniju, a i to je njegova prava pozicija. Sredina se teško snalazi baš kad treba da probijemo bunker i okleva sa šutevima. Nekoliko preciznih šuteva sa nekih 20 metara i vrlo brzo bi jedna ušla. U ekipi imamo dobre izvođače slobodnjaka, ali su k'o klinci jebeni kad treba da se šutira. Svađanje oko lopte, providno odguravanje lopte za igrača pored itd.

    Onda korneri. Ivanović, Subotić, Biševac i par veznjaka su visoki i dobri u skoku. To treba iskoristiti, kao u prošlim kvalifikacijama kad je Ivanović davao bitne golove posle kornera.

    Uglavnom igra preko kurca, k'o da smo ušli u utakmicu sa prednošću od 5:0 pa će biti sprdnja do kraja. Onaj Jovanović je smešan, toliko arogantan stav jer igramo sa Farskim Ostrvima i sebičnost u više navrata su nam sjebali neke baš dobre prilike. Sulejmani bi verovatno odigrao bolje od njega, ali izgleda da to nećemo ni saznati.

    Uglavnom bi bilo dobro da sa Žabarima igramo nerešeno (jer će im Žonpi prepustiti ulogu favorita iako su se mučili sa Slovencima i Farskim Ostrvima i generalno su najslabija ekipa iz prvog šešira), a u Sloveniji će biti jebeno ako ne izvučemo bod kući sa Italijom. Sad nam je najveća pretnja za baraž Estonija. :)

  11. Raskantaće ih Dežela ako ovako budu igrali.

  12. Neuigranost, neuigranost, neuigranost. Sve što smo napravili sinoć mi djeluje nekako slučajno. Možda ne drugi gol...Ovo ostalo tanko baš. Šta li im govori na treninzima Žonpi? Ruku na srce, s Faranima je teško stvoriti neku tečnu igru jer su stalno na svojoj polovini. Ali to ne igra ulogu prilikom izvođenja jebenih kornera i slobodnjaka!!! Ne može dalje od prve stative, a? Izvin'te, može, al onda ode u suprotni aut. Da prebacite živi zid nekad? Ništa, a? Aj dobro, tri boda su tu, kotrlja se i dalje. Sigurno će biti bolje kad dođu Vidić, Krasić i Žigić, a i Milijaš je bolji od Ninkovića, bar onog od sinoć. Al i oni su nam džabe, ako im Pižon pred tekmu opet kaže samo: "E momci, ajd odigrajte ovo, razbijte ih...Vi odozdo ne dajte da nam zabiju, a vi gore ga učačkajte nekako...Ajmo, ajmo, IDEMO!"

  13. a veci je blam odziv "tole majstore" sa druge strane

    +1

    Тошић је средње очајно изводио слободњаке, корнери мрка капа...ето оне 2 стативе мање више, ал игра је распад система..

  14. Protiv Farana bismo i ti i ja igrali i stvarali sanse

    Момак, да ли си ти озбиљан? Трећи пут ти понављам:
    Италија их је сад победила са 1 0, притом су Фарани погађали пречку и стативу. Јел' то срамота? Јел' то значи да Италијани морају да мењају селектора и пљују национални тим? По теби да.

    Играли су 2:1 са Естонцима, то је ок, па су их после победили. Јел' то срамота?
    Играли су 1: 1 са Сев. Ирском. Јел ово?

    Шта хоћу да кажем? Хоћу да кажем да (знам како звучи) СВИ ЗНАЈУ ДА ИГРАЈУ ФУДБАЛ, нико није сакат и глуп да у 21.веку не може да састави неколико добрих утакмица и да не зна да гања лопту по травнатом терену. Једни Фарани, за које се слажем да су најслабији у групи, могу да бљесну и знају понешто.

    Те приче, "ја и моји другари из улице би их разбили не пролазе", нарочито не би смео да кажеш тако нешто ако си већ играо фудбал.

    Такође, ако си већ играо, онда знаш како је тешко играти против бункера и екипе која не жели да се надиграва. Лакше је играти против рецимо Чешке или раскантаних али отворених Румуна тј екипе која жели да се надиграва него против Ирске која паркира аутобус испред гола или ових Фарана који имају у сваком тренутку 8 играча у шеснаестерцу. То су реалне и опште познате чињенице.

    Дакле, као што смо имали и тад добре и лоше партија тако имамо и сад, и опет не видим разлог за толико пљување. Подржавао сам и Антића, подржавам и ово, подржавам и кад не иде и кад иде.

    А то који је играч по чијем укусу је друга ствар, свако би убацио неког свог омиљеног да је селектор. Ја бих рецимо упарио Тошића и Красића а избацио Јовановића, и не бих више звао Станковића. То је моје мишљење, у Србији је оваквих мали милион, сви смо ми велики селектори. Зато, пустите Жонпија да ради свој посао, на крају ће све бити кристално јасно па ће и сам отићи ако не буде имао резултате. Још има да се игра.

  15. Италија их је сад победила са 1 0, притом су Фарани погађали пречку и стативу.

    Ово више говори о квалитету Италијана, него о Фаранима. Ми смо Италијане могли да угазимо да текма није прекинута, јер су, тренутно, говно од тима.

  16. Trebalo bi da uzmemo što više bodova dokraja, iako nam 1 praktično obezbeđuje prolaz. To kažem jer bi bilo lepo da se što bolje kotiramo pred baraž. A ovi što pljuju nisu ni PES pikali.

  17. јер су, тренутно, говно од тима

    Тим чине играчи који изађу на терен, не они што седе кући. Да видимо квалитет Италијана.
    Састав Италије против Фарана:

    Italy: Gianluigi Buffon, Christian Maggio, Andrea Ranocchia, Giorgio Chiellini, Domenico Criscito, Thiago Motta (Alberto Aquilani, 73), Andrea Pirlo, Daniele De Rossi, Riccardo Montolivo, Antonio Cassano (Mario Balotelli, 85), Giuseppe Rossi (Giampaolo Pazzini, 58).

    Ово су све добри играчи који играју у најјачим лигама на свету, а по именима имају сигурно најјачу реп. у нашој групи што се и видело. Спој младости и искуства, по мени добитна комбинација, јер само са клинцима или само са маторцима тешко може шта да се уради.

  18. Тим чине играчи који изађу на терен, не они што седе кући.

    Шкк?

    а по именима

    Јел од нечијег имена зависи како ће тај неко играти?

    Спој младости и искуства, по мени добитна комбинација

    Па добро, јел Италијани убијају са таквом тактиком?

  19. Italijani su golo govno. Jedino penzioneri valjaju tamo. Kasano je u najmanju ruku blago retardiran, arogantan, donosi pogrešne odluke u pogrešno vreme. Ovi klinci su uglavnom iz Serie A, koja je da budemo realni takođe golo govno. Trenutno im je liga slabija od ruske, nemačke, francuske, španske i engleske. Znači, tek šesta-sedma liga evrope trenutno.
    Da uporedimo našu i njihovu ekipu.
    Na golu su neuporedivo jači.
    Odbrana, da vidimo ko sve može da igra za nas. Na beku Ivanović, Kolarov, tu smo teoretski mnogo jači. Par štopera - Biševac ili Subotić i Vidić. Opet smo neuporedivo jači.
    Sredina. Ninković - po meni slab. Pirlo je bolji i sa sedamdeset godina. Stanković, jes da je mator, ali dosta ima uticaja na ovu reprezentaciju iako mi to ne vidimo. Kuzmanović, vrlo dobar. Usuđujem se da kažem, da smo jako slični na sredini, čak možda i malo bolji. Krila - Tošić - odličan, brz, prodoran, inteligentan. Jovanović - smotan, terajte ga napolje, a ako bude igrao Krasić, samo da ne pada kao pičkica na prethodnim mečevima i biće odlično, na boku smo jači. Napred Pantelić, koliko god ga pljuvali taj čovek je na prethodna 4 meča dao tri gola, sasvim solidna golgeterska forma, bio bi i bolji da dobije neku kvalitetnu loptu.
    Cela odbrana nam igra u najjačim timovima Engleske + jedan iz francuske lige.
    Sredina - najjači i još jedan solidan tim iz Italije,+ ovaj iz Kijeva.
    Krila - Juventus, praktično zvezda Juventusa, i Bambi iz Rusije.
    Napad - Olimpijakos, Grčka, opet sasvim solidna liga.

    Naspram njihovih igrača iz Italijanske lige + Mančester Siti.

    Ovo je samo analiza na osnovu igrača, po imenima imamo jači tim.

  20. Шкк?

    Рекао си да су говно од тима, а тим чине играчи који изађу на терен. Њима кући седе нпр Дел Пјеро, Тоти итд али они не чине њихов тим сада. Не знам шта се ишчуђаваш.

    Јел од нечијег имена зависи како ће тај неко играти?

    Меси може да одигра једну утакмицу лоше. Може две, може и три. Али Меси је Меси.
    Тако да наравно од нечијег имена зависи како ће неко играти, али свако има право на лош дан. По именима, Италијани свакако имају најјачи тим.

    Па добро, јел Италијани убијају са таквом тактиком?

    Не знам шта треба да ураде да би "убијали"?
    Имају скор 6- 1- 0 из гол разлику 15:1.
    Па вама је и то мало. Наравно, зашто су бре примили и овај један гол, везе немају жабари једни убоги!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.