Победница ЕУРОСОНГА 2010

1. Искрено, не пратим нешто посебно страну поп сцену и актуелне хитове са МТВ-а, па ме занима какво је ваше мишљење о овогодишњој победници, и ко је она уопште???

2. ne znam lol, i ko kaze da je zena uopste? mislim, ne znam, nisam ispratila. pitam!

3. она је Немица! :)

4. Она је Немица Лена,која је смислила ову песму са својим школским бендом,тек је напунила 18 година,и одувала је све дукатлије на овом "Месаму".Жена која је у кладионичарским круговима важила за фаворита,иако је квота била висока на њу,али прави познаваоци дукатлијских збивања су се поштено омрсили синоћ и ставили Ленку на аватаре :))))

5. Duncan ће јој на крају урамити слику у дневној соби! :)

6. Е,то већ тешко...Кад нисам моржа урамио кад ми је "Молитва" донела много већи добитак,нећу ни Ленку :)

7. E, Dankane, maestralno si odradio tu kladionicu. Nisam stigo da ti čestitam na vreme.

A o pobednici, pojma nemam, kažem isto što i Danča. :)

8. Voleo bi da je vidim golu.

9. samo ću napisati BITNOĆA

10. Kol'ko si uz'o Dankane, ako nije tajna?

Inače, Lena ima 19, ne 18. Moje je godište. Napunila 23. maja 19. :D Ja sam je metio na avatar ne znajući za sve ovo iz razloga što je jako simpatično i šarmantno dete. :)
    I ume da interpetira onu pesmu iako i nije Bog zna kakva (pesma), ali svakako bolja od klasičnih Eurovision Pirotehnika-Led-Vatra-Efekat-Pirotehnika-Led-Vatra fazona.

♥ Lena ♥

11. Ja sam dosao na temu samo da pruzim podrsku znjiovoj (samo trenutno) neuzvracenoj ljubavi! Go, nigga, go!

12. Јеб'се, Џери,ја сам је први запљунуо :))

Е,Џони,узело се мало мање од 400 :)

13. Meni se dize na tu malu. Over and out.

14. slažem se sa drugom burzumom, ima lepo lice čini mi se, slatka je, i u to ime za nas i gvozdenovića
    http://www.youtube.com/watch?v=DVsOuo95oLk

15. Није испрско,ал је ипак јебо...

16. Ako pobedis na smotri debila i dalje si debil. Doduse jebljiv, pa joj je oprosteno. Stavise, to joj je onda i plus.

17. Бога ми, мала је талентована.

18. U vezi je sa onim što je pobedio prošle godine.

19. Па зар тај лик није дукатлија?

20. jeste, ladyboy je dukatlija ali Lena je nesto sto bi svi jebali!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.