Ko je tata?

1. Dakle, ko je najjebeniji filmski ubica?
    Moj favorit je postao matori iz Testere (saw); čovek je već u prvom filmu (polu)mrtav a nastavlja sa opuštenim klanjem u još pet(?!) delova, lakonski (nam) poručujući da to što je mrtav ne znači i da je njegova igra završena. Scenariji su možda malo nategnuti (šta!? pa zar čovek nije već mrtav?! Kako opet novi deo?!) ali to obožavaocima ne smeta da uživaju u novim zamkama... Izbor je tvoj...

2. ja lajkujem Havijera Bardema u onom filmu No country for old men :)

3. Никола Којо у Четвртом човеку. :)

4. Stavio bih terminatora, ali indiana jones ima nadljudsku snagu i sposobnost regeneracije tkiva, i moze da prezivi direktan udarac nuklearne eksplozije sa 90 godina sto cak ni T-X ne moze.
    Znaci od svih ovih
    http://i204.photobucket.com/albums/bb306/shinlord/UpStart/header-1.gif
    Najjaci i najsuperiorniji ubica je deda Indi

5. jao znas ko meni!

http://graphics8.nytimes.com/images/2009/08/20/arts/basterdsAB.jpg

vlajko, havijer u tom filmu :D i frizura mu :D

6. Трлтрлтрлрлтрл, зар није Кристијан Бејл највећа фаца :)))?

7. Vankonkurentno! :D

pazi i taj mali pusac s tvog avatara nije daleko od najvece face na svetu :))))

8. i frizura mu :D

Taj i frizurom ubiva, ko da ga je Šurda šišao :)

9. Трлтрлтрлр малог усвајамо, мало ти мало ја, мислим да смо се синоћ договорили :)

10. Хаха,фала,али ја тај филм уз Машинисту одгледам макар једном месечно...

11. Пенивајз!!

12. GM, na muziku idi covece, na hard kor ili pank stagod, ne spemuj temu :D

13. Хев но фир, Пенивајз из хир
    Чп

14. Okaci sliku nekog Oca filma, ja volim da cujem GMovo misljenje!

15. AAaaaa!!! :pod cebetom:

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.