Koliko kafa dnevno popijete?

1. Opet sam ušao u 5-6. Kafu gorku bih samo za neke para popio. Uz to zalijem crnim čajem 2-3put, koji ima sličan efekat kafi. Njega ne šećerim. Skakućem posle k'o Durasel zec.

2. 12 ako sam u formi i ako imam para .. inace 4 ako imam para

3. 1 dnevno i to mi je to

4. Dovoljno za obavljanje osnovnih motornih funkcija. Dakle, minimum 2, maksimum 5.

5. Obično kad ostanem preko noći budan, kad pristanem da budim kevu za posao popijem 3 ogromne. A preko dana roknem pre 6-7 sigurno.

6. Jos uvek nisam popio ni jednu u zivotu. I ne zelim to da promenim.

7. Za pun termos sve joj jebem.

8. tri su mi sasvim dovoljne :)

9. doduše jake, i u onim velikim šoljama, fazon za jogurt

10. Jednu najobicniju gorku, crnu ka zemlja

11. pijem zeleni caj a ne kafu

12. ne pijem kafu skoro uopste.kada zbombam jednu,onda vilenim pola dana.to obicno kada jako rano treba da ustanem,pa u vecini situacija i ne spavam,pa zgutam kafu kako ne bi skomolao.ta jedna me dobro razdrma.

13. Isto kao Miloš. Preko pet, pa gde završi.

14. жајка још увек плаше да ће му порасти реп од кафе

15. 3 оне квалитетне шоље од 1,5 деци су ми дневни минимум ако сам будан 8-10 сати. И од прве оне чим устанем се искењам као во, после миран цео дан, а ако је не попијем у првих пола сата од устајања урнише глооова, после џабе и 10 да убијем.

16. doduše jake, i u onim velikim šoljama, fazon za jogurt

hahahaha smrtniče

17. Imam jednu veliku šolju, fazon više je činija sa drškom, i takvih popijem tri do četiri, turskih. Drugu kafu ne pijem. Sem espresso, ponekad u kafiću, kad baš nemaju tursku. Kad učim i više od tri-četiri prođu.