Koliko kafa dnevno popijete?

1. Vlajkoseljak, da... bilo bi mi zadovoljstvo.

CrnaBo, iskreno se nadam da te moj post nije inspirisao da postaviš ovaj video. Ako jeste, upucaću se (te) k'o siroče. :D
    Btw, žena je pišurija živa, evo i dalje se smejem.

2. Neka, Mali prste...gubite jakog autora, sramota i za tebe i za sajt... banuj me, boli me kurac, ali gubitak je samo vas.... ako ti se digo na ban, opusteno, postuje brat to.....Nista lepse nego kad se coveku digne paja u tim godinama...I srecan sam zbog tebe, jer si jaje, i govno od coveka.....I KAIZENE PROSLEDI OVO gdinu nadojenom Malom Prstu....Neka te bude sramota, zato sto banujes ljude kako se tebi tvoj mali kurac digne, lutko....Sramota..... stvarno si jadan, Prste, nekad sam te postovao, a ti si postao govno...umesto da branis sleng, savijas se budalama, zao mi je jako sto sam imao neki respekt prema tebi veceras si me razocarao....Glumis da si neko i nesto, ali ajde, matori da se mi raspravimo, ko je vise uspeo u zivotu, picko., i zasto glumis mudo kad to nisi?

3. Zahvalan na pozivu, Dar Mar...

Bože kolko je smešna ona gospođa, kako se samo smeje :)

Ipče, brate iskuliraj.

4. Jedna на сабајле кад сам прва смена и шминкам се док пијем кафу онда једна у кантини у школи, па једна са аутомата на другом одмору. Па онда кад дођем кући обавезно то ми је неки ритуал, шта ли.. и на крају увече кад се сетим да треба да учим. Кад сам друга смена мало је другачији распоред, али је количина иста..најмање 5 не бирам, може било која.

5. Sto mladji, to ludji. Izrasce ti brkovi bre. :)

6. Хахахах нееее може реп може рогови али бркатаа женаа ане никако :)))
    ме морам бре, тежак је овај гимназијалски живот ;)

7. "Смене" - који флешбекови...

8. e, mici, svaka čast, ja u srednjoj kafu nisam pio...osim sa babom, nju čovek vređa ako ne popije s njom kafu dok ona ogovara celu teritoriju Pčinjskog okruga :)

9. Хахахаха Влајко, па управо особа која ме је навадила на ово, била је моја бака....еее а сад треба да се лечим :))))

10. lutko,batali to,ne valja toliki kofein i sta li ti vec.....

11. па управо особа која ме је навадила на ово, била је моја бака....еее а сад треба да се лечим :))))

isto :) i mene moja tako naučila, a kad sam bio klinac pio sam iz tacne :)

12. a kad sam bio klinac pio sam iz tacne :)

Навуците их док су млади.

13. Не ваља, знам...али шта ћеш. Ваљда ћу да престанем ускоро, креће летњи распуст за коју недељу.

14. Pazi kad sam čitao Zovem se Crveno...tamo ima ladno na svakih 20 strana rečenica:

Popio je kafu da mu razbistri misli.

Mislim, Turci! :)

15. Необавештени ,само да те обавестим да ћу де те кокнем :Р

Из тацне аххахахха, ма јок, ја кад сам била мала кафу нисам волела, али ми је зато деда давао да умачем прст у чашицу са ракијом ;))) и настаде млади алкохоличар.

16. у здравље!

17. http://www.youtube.com/watch?v=2tes_NzOF7U

I sve je kao pre, jos si moja brkataaaa, po licu neobrijana iz grada velikog, koju sam voleo... I vraca ti se sve, sad te svrbi brada, sto je nisi skinulaaaa...

:DDD

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.