Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Јој, потпуно сам то занемарио...

Јебем ли га! Мени ништа не пада напамет. Помагај, Гвоздене :)

2. Nije ništa od navedenog.

Mislio sam da će neko da izgugla do sad.Ili nije niko probao,što jako pohvaljujem ili je zajebano za izguglati.

Hint...pa jebem li ga...jedan od dotičnih klubova je nosio ime supe i majoneza nekada.

3. Јел ти тимови играју Евролигу?

4. Ja ne pričala srpski.

5. Ovo je mnogo zajebano pitanje. Da li je neki od doticnih klubova menjao ime?

6. Ovo je mnogo zajebano pitanje.

Jebiga,onda ćemo malo više sačekati.Ili nećemo.

Da li je neki od doticnih klubova menjao ime?

Jbg,dao sam dva hinta.

7. Да није Валенсија?

8. Jedino sto mi nekako ima veze sa hranom je Kinder(to mi jedino ima nekako veze sa hranom), ali znam da je taj klub promenio ime, a i ne znam ko im je najveci rival i iz kog su grada... A i ne znam da li su postojale supe i majonezi kinder...

9. Мислиш на Кнор. Јесу из Болоње они? Чини ми се...

10. Киндер је сад Виртус Болоња.

11. Виртус, Фортитудо... Да није одговор Болоња?

12. Да бре Виртус и Фортитудо Болоња!

13. Bolonja ima fudbalski klub...

14. Али нема фудбалско ривалство...

15. Можда онда не треба да тражимо у Италији, ја мислим да сваки њихов град има фудбалске клубове.

16. Peki pravo zbori. Moze taj grad da ima fudbalski klub, al' da u njemu nema gradski derbi u fudbalu.

17. Са Википедије:

Sport

Another nickname for Bologna is Basket City, referring to Bologna's obsession with basketball: the local derby between the city's two principal basketball clubs, Fortitudo and Virtus. (often called after the clubs' principal sponsors), is intense, as you can see here 21 and here.22 However, the rivalry is temporarily dormant because Fortitudo are no longer in the country's professional ranks. After the 2008–09 season, Fortitudo were relegated from the top-level Lega A to LegADue, and then were relegated further to the nominally amateur Serie A Dilettanti for financial reasons. The impact of basketball in the city is not limited to Fortitudo and Virtus; the Italian Basketball League, which operates both Lega A and LegADue, has its headquarters in Bologna.

Soccer is still a highly popular sport in Bologna; the main local club is Bologna F.C. 1909, which is currently in Serie A.

Ја бих рекао да јесте Болоња. Ко ја дао тачан одговор?

18. Pa ti, covece. :) Ali da sacekamo mi lepo da to Gvozdenovic potvrdi...

19. Bolonja.

Virtus-Fortitudo.

Virtus se zvao i Knor (supe i majonezi :) ) i Kinder,Fortitudo se zvao i Timsistem itd.

I jedni i drugi imaju huligane,porodično se navija za jedne ili za druge i ti fazoni.
    Ima i FK Bolonja ali nema gradskog rivala a i generalno se u gradu više pažnje posvećuje basketu.

Stiven je prvi rekao tačan odgovor.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.