Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Vetrenjačeee
EDIT: Ajmo neka teža pitanja
A vama sve smešno i sve znate, vidim kako znate....... oćete da vam postavljam ozbiljna pitanja onda otvorite kviz kulture i informisanosti do crevaca. Botovi
EDIT : Ovo su prava pitanja iz opšte kulture, vidim niko od vas nije polagao test.
Ajde Bope ne mlati.:) sad sam ja.:)
Koja je italijanska porodica od 15-18 vijeka bila motiv mnogim slikarima i pjesnicima?
Mediči?
Bordžije?
Mediči,bravo.Ajde.
Глупо питање. Тада Италија није ни постојала, а могли су бити и Сфорце и Борџије и Медичи и Висконти...
Da i mnogo komplikovanije.
Koja je poslednja evropska zemlja u kojoj su žene dobile pravo glasa?
Može li neko pametan da postavi pitanje?Apelujem.
Švica
Btw, Bebo je u pravu za ono što je gore napisao. Kurac je ovo opšta kultura, devedeset odsto pitanja veze s mozgom nema. Treba preimenovati temu u brzo-brže-gugl.
Švajcarska?
Малта?
crna gora?
Je li Švajcarska,da idemo dalje.
Jeste Švica, 1971. Bravo. Odo ja, ja sam nežna duša, ne mogu da vas gledam kako se svađate :)
Румунија?
E, jbg, ja mislijo Iran.
Nisam siguran, ali znam da su njih nešto jebali što neće da daju ženama pravo glasa.