Što zajebano?
Možda je zajebano ako ti očekuješ neki atipičan odgovor.
Inače, haiku pre svega označava vrstu japanske pesme i u najgrubljem, propisuje da pesma treba da se sastoji od tri stiha, od kojih prvi i treći imaju po 5 slogova a drugi 7, takođe uobičajeno je da u pesmi postoje reference na godišnje doba i tako dalje. Inače, gornja pravila su samo pokušaj da se omogući pisanje haiku poezije na drugim jezicima, ali je to u samom startu besmisleno, jer vrednost japanskog haikua ne čine samo reči već pravi haiku umetnici nastoje da se iskažu i u vizuelnom smislu izborom odgovarajućih idioma i štatijaznamdrugo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jes', Džejms Atkinson, nadam se da nije problem to što sam se imena podsetio tako što sam pogledao u časopis, nisam bio siguran kako se zvao tačno...
Jest Dzejms Henri Atkinson, pucaj D zvajze
Kog datuma je Hitler izvršio samoubistvo, i na koji način?
Pricaju i da se hitler nije ubio :)
30.4.1945.
Popio cijanid i prosuo si mozak.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/23346-ubili-se-u-bunkeru
tačno unknown. postavljaj
Ko je Bertold Švarc?
Da nije neki monah, sta je vec bio, pronalazac baruta?
Шваба. . . Квазиоткривач барута...
Udri retarde
Ovo je zajebano... Sta je to "haiku"?
Što zajebano?
Možda je zajebano ako ti očekuješ neki atipičan odgovor.
Inače, haiku pre svega označava vrstu japanske pesme i u najgrubljem, propisuje da pesma treba da se sastoji od tri stiha, od kojih prvi i treći imaju po 5 slogova a drugi 7, takođe uobičajeno je da u pesmi postoje reference na godišnje doba i tako dalje. Inače, gornja pravila su samo pokušaj da se omogući pisanje haiku poezije na drugim jezicima, ali je to u samom startu besmisleno, jer vrednost japanskog haikua ne čine samo reči već pravi haiku umetnici nastoje da se iskažu i u vizuelnom smislu izborom odgovarajućih idioma i štatijaznamdrugo.
Advokat pitaj.
Мислим да тема треба да се преименује у квиз опште некултуре и неинформисаности.
++
Већ неких стотинак страна иду преглупа питања, већином.
адвокат уб'о... удри, правниче !
'Ajde ja ću. Justinijanova žena Teodora je bila po zanimanju?
Prostitutka.
No