U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zigfrid
Nastavi. I zovi ga Sigurd, molim lepo... Zvuči mitologičastije. :) (Baj d vej, dajte mi neku knjigu gde može da se lepo pročita o njemu.) :)
Sveobuhvatna enciklopedija mitologije, autori Koterel i Storm :)
Enivej, da nastavimo u istom tonu:
Kletva?
(ladno Storm, e to moram nabaviti) :)
C. Jok. On je bio blagosloven, nije bio proklet, al taj blagoslov je imao jednu caku, pa ga je krljnuo jedan mladic. Ko? :)
Rama? (znam par likova, pa ako smem još jednom da pogađam)
Rama jeste. Izvoli ti sad :)
Ganesa i Indra. Ganesa je pobedio, ali se ne mogu setiti kako. Nekim lukavstvom, posto je bio zajeban mali.
Edit: Nije Indra, nego neki Sivin sin, ali ne mogu da se setim.
Da nije jedan trcao prema istoku a drugi prema zapad, pa je ovaj sto je trcao prema istoku stigao prvi?
Otaku je u pravu za jedan deo, Upyr nije bio u pravu uopšte. :)
Moze pomoc za drugog brata, a ja cu probati da se setim lukavstva? :)
Ne može...Ja ga znam kao Skandu, a sad, verujem da ima još imena. :)
Ah, Skanda, Sivin vozar, bog rata, bio mi na vrh jezika :).
Bese Ganesa u fazonu bio fizicki slabiji od Skande i kao Skanda rljnuo napred ko magare da pretrci ceo svet, a ovaj se samo vratio jedno 500 metara unazad i kad je video Skandu kako dolazi iza njega, krenuo i on i tako, ko fol, pretrcao svet pre Skande. Jel tako nesto bilo? :D
Nije. :)
A jebi ga, predajem se :)
'Vako, pošto je ostalima mrsko i da pokušaju, prepuštam Otaku-u pravo da postavi pitanje, jer je bar deo njegovog odgovora tačan. :)
Океј, али могла би да нам препричаш. :)
'Vako: Ganeša je skontao da ne može prestići Skandu nikako, pa se dosetio da njegovi roditelji Šiva i Parvati predstavljaju čitav svet, pa je samo optrčao tri kruga oko njih, dok se Skanda mučio.