![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I ja odustajem, zamisli zovnes me negde kod tebe i onda moram da te zadovoljavam po celu noc, a ja to ne volim da radim sa nepoznatim prokleto seksi ribetinama.
Gazdarice, jel sve u redu? :)))
Ja ne obozavam,mene drugi obozavaju :)
@sevast
Samo na seks misliš....CCCCC
A sta dobijam za uzvrat ako udjem u klub obozavalaca
Регулиши, менаџеру...
Ajde corleone koliko kosta
Sevaste , ti možeš da budeš član bez provere dosijea:))) ti si lik koga gotivim odavno:)
Dakle...imaš jaku vezu:)
Mislim da se Artemida ne bi slozila :) izgubices posao, bolje nemoj :)
У то не улазим, зато имам менаџера...
I ovde vlada korupcija...
r.d. ja ne mislim samo na seks nego samo na artemidu
Ostali..mogu da uplate po 100€ za formular pristupnice, što ne garantuje da će formular biti pročitan.
Žao mi je gospodo, zvezda je u velkoj gužvi.
Privremeno prekidamo press konferenciju:)))
@sevast
A ja razmišljam o tome ko li je devojka sa njenog avatara?
Ja razmisljam o tome svaki dan, Artemida ja verujem da si ti simpaticna, ali kada bih video ovu sa tvog avatara na ulici pocepao bih je kao svinja masan dzhak.
http://i39.tinypic.com/2vws5fk.jpg
ova devojka?
Ako uspeš od njenog gorile :)))
Da, dobar pokusaj, ali i ja dalje mislim ono prethodno, posedovao bih je, ali tebi artemida svaka cast sto si je progurala ovde na vukajliju, imas bar dobre definicije :)
Vidi je ko neka machkica, machkica slatkica.
Kakav spoj intelekta i lepote ...ah. Ma ostao sam bez teksta, a to je prava retkost. Odoh da radim.