Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Аххх
Bolje da radis nego da balis, stavio sam te kao pozadinu na komp i sada cu iskljuciti vukajliju na 10ak minuta
Zvezda našeg sajta ne želi da komentariše....:)
"Звезда" је разочарана због тога што постоји размишљање да паметне девојке морају бити габори.
Ko je to rekao?Ja cu ga licno evakuisati sa sajta.
vidi ga ovaj:) hoće u obezbeđenje...
Prvo obuka bato
Prijavljujem se na obuku kod kolege corleone-a
A ko je ta(j) “Zvezda“ ?
To je neki sa predrasudama.
Ako pucaju u artemidu ja joj se bacam na grudi, ako pokusaju da joj oduzmu chast, ja se ne pridruzujem nego je branim iako bih to isto radio, ako je neko otme, ja napravim njen dupli nalog i ponasam se kao ona, ako ne daj boze pu pu daleko bilo artemida postane clan SANU onda se ne odvajam od nje dan i pogotovu noc, corleone, evo sve sam zapisao
Севасте, је л` се опет ниси наспавао?
Zvezda je nedodirljiva.. uvek iza svog PR Manager-a BodyGuard-a , sa tamnim naočarima i maramom..
@sevast - sutra u 4 ujutru ispred gazdaricine zgrade, nemoj da kasniš
Ne spavao sam samo iskazujeem bezgranicnu i neostvarenu ljubav prema tebi
Немој да опет будем растурачица бракова...
i privrzenost, vidimo se sutra ujutru u 4
El mogu i ja da budem "back up bogygard" posto imam sve kvalite,u slucaju da primarni bodygard dobije sifilis ili neku slicnu boles' :)
Лаки а што не би био на пример, лични масажер много је забавније?
a el mogu ja da budem tvoj jebac?
Не, такво занимање не постоји.
Molim, udaljite se od zvezde, da ne bih palio motornu testeru...
Свашта... :долази себи и гледа се у огледало пудеришући нос: