Обожаваоци Артемиде

1. Mene zanima kakva je vasa ideologija i sta vas club propagira i koja je njegova orijentacija?
    bio sam u suparnickom fan clubu ali njihova ideologija mi je malo.......

2. Laki, što misliš da Artemida nosi naočare? Tako je, u pravu si što ti je palo na pamet da ima samo jedno oko i pufivu nasred nosa. Vrći se kod Eternal seljaka u njegov fan klub, pa ću zaboravit' da sam te vidio ođe.

3. Мешјо не терај нам госте!!!
    Ми промовишемо божанствену лепоту, нектаре, љубав, вођење љубави и мажење.

4. Ne ćeram ih ja Artemida, no mi se ne dijeliš s nikim. Posebno ne s Lakijem, posle njega ne bi te ništa ostalo za nas druge.

5. Meщa L@ki je suvise kul za nas, neka ga ov

6. Дебели и масни, сеље... Вратите се својим одајама.

7. Arte? Molim te pogledaj pvt...

8. polako arte ne daj da te isprovociraju.

9. Ja ostajem u Eternalov i Artemidin klub, jer imam erekcije za obadvoje...

10. svidja mi se plan i program vaseg udruzenja,al nekako ne vidim sebe ovde.Suvise sam veliki alfa muzjak,pa bi se ostali muski clanovi udruzili protiv mene...tako da............

11. Лаки, апсолутно не дозвољавам у мом клубу удруживања, нико против никога, осећај се сигурно у мојим одајама.

12. pa majstore, da si ti alfa muzijak , kako tvrdis, ne bi se plasio da se ostali muski clanovi udruze protiv tebe...bio bi isuvise zajeban da se plasis drugih muslih clanova i udruzivanja njihovog...

Ja sam mislio da si ti...ali NE...ipak si ti devojcica ;)

13. Обавештавамо верне фанове да је дошло до кадровских промена у клубу. Наиме услед светске кризе , експертски тим из Лондона је сачинио следеће:
    2pan će biti KUM
    JTU-stilista
    Vukašin95-resor za omladinu
    rockangel-resor za kulturu
    Domina-prvi model
    Kolachuchorbi-zastupnik za istočnu Evropu
    ThunderTemplar-konsiljeri(poslovni savetnik)
    gamby-mawa swatka matza
    cryngknife-art director
    celt-zastupnik za severnu i zapadnu Evropu
    sevast-Bodyguard
    Djape-driver
    Ljižanin-jahting klub
    Korleone-PR menažer,šef obezbeđenja
    BelliLoodiZnik-doušnik, skaut
    kulence-officialni DJ
    Bushido-finansijer organizacije, monopolista, tajkun

spisak će se proširivati, tako da, svi zainteresovani iz organizacije Snobs&Bitches mogu da emigriraju.
    Pošto je PR služba donela ovu odluku, stupa na snagu ODMAH, čeka se samo verifikacija...

НАПОМЕНА: Група је антидискриминишућа и антисепаратистичка, ово је група за љубав љубав и љубав ♥

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.