Обожаваоци Артемиде

1. To je taj pravi hot-duh :)))

2. Ja izneo primedbe na zamerkama, ovde mozemo da nastavimo sa obozavanjem

3. en dotteru ako tui ovo smatras slihtranjem onda ima neki veliki problem u tvom shvatanju ove teme... .
    .
    .
    .............
    .
    .
    .
    .
    .
    .

4. vule, necemo opet o tome. drzi se Teme...

5. dakle ljudi, sta je sad!? hocemo da postujemo ili ne? nema je neko vreme i odmah svi izgubili volju...eee kakvi ste mi vi obozavaoci...

nego, ja mislim da cu da joj kupim buket sa 152059 ruza...ne znam tacno zasto bas 152059, ali svidece joj se! i da, poceo sam da strikam... :-)

6. 2pan nisi vise moj svaler zbog ovoga sto sam procitala!
    Gotovo je!
    A sad ima li kandidata za mog svalera?Posto je jedno mesto upraznjeno!:D:D:D:D:D

7. Inace nisam ljuta na Artemidu zbog ovoga,nije ona kriva!:D
    Podrzavam je!

8. JA SAM ARTEMIDIN NAJVECI OBOZAVATELJ I PRE SVEGA NJENA NAJBOLJA DRUGARICA! :P
    Njaaaaaaaa :p mozete vi nju da obozavate,ali ona MENE najvise voli :p

9. ocu ja da budem svaler :)

10. Hocu i ja da pristupim klubu :)

11. Да би постао члан мораш да ми посветиш једну песму по мом укусу :Д

12. uspeo saaaaaaaaaam xD
    awte bubawi :)

13. Гамбу, ТТ добродошли у мој клуб греха :)))))

14. Welcome to the Artemida's Candy Shop!

15. Ja sam za to da se na sajt uvede i gemma...

16. Гемма је моја друга половина, итекако присутна на сајту, само изгледа хоће писмену молбу да би приступила...

17. Ima li neki obred inicijacije u ovaj klub? Ako ima koji je, ako nema trebalo bi ga uvesti...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.