Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Trebalo bi ograničiti i broj slika, baš kao što ste to učinili sa definicijama...
Ali više nema ograničenje broja definicija.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........GDJE JE OGRANICHENJE DEFINICIJA??????
Ako nisi obaveštena, kaizen je ukinuo to svojom voljom, a dao moderatorima ban čekić.
Imam jedan predlog: Potpisi u postovima na forumu (signature).
Vracajte ogranichenje definicija....
Ozbiljno. Vratite to.
realno kaizene, treba ograničenje definicija, jer neće moderatori banovati svakog ko daje glupave definicije, dobri su to ljudi, tako da se malo postiže time, barem s moje tačke gledišta.
Aj priznajte da je neko od vas ovaj "Nemanja_Proud to be" :)
Ovo je sve protiv tebe, teorija zavere :P
inače, usled sve ove gugngule nisam siguran dal' ste primetili da je kobi andrej juče ostavio definciju:))) eno jedne na groblju :):)
2 kaizen:
Imam dva ispita prekosutra, jedan ujutro, drugi popodne, pa još 1 u četvrtak, tako da trenutno nemam ni vremena ni inspiracije da satima lupetam. Za ostale ne znam... A pogotovo ne da ulažem napore da pišem budalaštine od definicija da ne bi ličilo na mene.
zezam se naravno, ih što si na kraj srca...
srećno sa ispitima :)
Hvala, trebaće mi. :( Nešto položila već, ali za jedan što imam u utorak sam se baš uprpila. Vidiš da ne dižem glavu s knjige, samo svraćam na 5 minuta i odem. :)
E da. Sad mi pade na glavu nesto.
Salu na stranu, a i da jesmo mi to uradili zar to ne bi bila "simulacija" necega sto moze bilo ko drugi da uradi?
Cisto razmisljam da svi vide.
Pričaš kao da se nije dešavalo već mnogo puta...
drugari, ja mislim da je kajzen mislio na selenijum, šejpera i šivu kada je rekao "priznajte da je neko od vas"...
nagađam samo :)
Zar je bitno ko. Bitne su posledice.
jel to ima neko nesto protiv mene?
juče smo imali a i napisao sam ti zašto :)