Sranje u Engleskoj

  1. Jel prati neko ovu totalnu eskalaciju opšteg sranja tamo? Englezi se okupili pod zastavu, hteli da zapale hotel sa migrantima, muslimani zbili redove takođe, policija hapsi ljude zbog fb postova i tviteraja (već oko 4000 njih), ovi prvi optuženi da su ultradesničari, murija ne sme reguliše islamske proteste, mole ih bukvalno da ne prave sranja. Premijer cirkus veći nego naš, Mask ga sprda javno, vlada Engleske se svađa sa Maskom otvoreno, potpuna sprdačina. A zemlja na ivici građanskog rata bukvalno, novi migranti pristižu li pristižu.

  2. :jedu se kokice a osmeh od uveta do uveta gif:

  3. Jako jako čudno - ajd što je to uveliko podeljeno društvo i mrze se džindžeri i drti paki, to nije ništa novo, ali deluje kao da je vlada stala na stranu migranata i islamista i tlače rođeni narod, to nisam očekivao.

  4. I treba podrze migrante sve dok ne pukne sistem, isto ko i zapadna jevropa francuske njemacke

  5. Jako jako čudno - ajd što je to uveliko podeljeno društvo i mrze se džindžeri i drti paki, to nije ništa novo, ali deluje kao da je vlada stala na stranu migranata i islamista i tlače rođeni narod, to nisam očekivao.

    Šta ima biti čudno, jesu trebali da stranu na stranu onih koji su

    hteli da zapale hotel sa migrantima

    Englezi sa islamistima generalno nisu imali problema ni blizu kao Njemačka i Francuska, i naravno da je u interesu države da se smire te tenzije i da se razbiju ti desničarski protesti. Država pokušava da ne antagonizuje migrante, muslimane, jer ako bi ih antagonizovala, onda bi tek mogla stvarno sa njima imati problema.

    Koliko sam skonto, ti desničarski protesti su počeli kao reakcija na onog lika iz Ruande što je nožem kreno bosti ljude. Bilo troje mrtvih. On koliko sam skonto je neki lik sa autizmom, i napad se ne tretira kao terorizam. Znači luđak neki, nije politički motivisano.

    A sve i da jeste politički motivisano, ne možeš zbog jedne budale paliti hotel sa migrantima.

  6. Anti-immigration protests and far-right riots have occurred in England and Northern Ireland since 30 July 2024. They followed a mass stabbing in Southport on 29 July, in which three children were killed. The attacker was falsely alleged on social media to be a Muslim, an asylum seeker or both. The first riot started in Southport and later many protests and riots spread across the country. The riots have involved racist attacks, arson and looting, and have been the worst disorder in the United Kingdom since 2011.

    Ova lik što je boo ljude nožem, izgleda nije uopšte bio musliman. A nije bio ni migrant, jer je rođen u UK.

    Axel Muganwa Rudakubana (born 7 August 2006) was arrested at the scene on suspicion of murder and attempted murder. Rudakubana was born in Cardiff, Wales, and is a British citizen. His parents are originally from Rwanda.

  7. Nije iz ruande nego je rodjen u eng, a ove price o autizmu plasiraju mediji nebil umanjili znacaj dogadjaja

    jbt danas cim narod se krene buni za nesto svoje odma ovi ultralevicari ko jova krenu ih nazivaju kojekakvim desnicarima

  8. Da. U UK rođen, roditelji mu iz Ruande.

  9. Nisu desničari nego fašisti. Čuj oće pale hotel sa migrantima.

  10. i otkad to autisticne osobe izvrsavaju ovakve napade nije mi to nesto poznato

    Autisticna osoba postala public enemy ok

  11. Autizam sam po sebi nema veze sa agresivom. Možda je lik zbog autizma imao neke druge frustracije.

  12. M a ovo problem je sistemski, nemos zivis od cigana o tome ti se tu radi nista vise

    Ko kabi se u tvoj kvart doselilo 50% siptara, jok smeskao bi im se i nudio sina za dzenidbu

  13. Posle jebanja nema kajanja. O tome su trebali misliti ranije. Sad što mogu uraditi je da otežaju dolazak novih migranata. A stare ne treba dirati.

  14. A jok neko ih je pitao, bio referendum el zelite ciganje u svom kvartu svi zaokruzili DA

  15. Jovo brt nemo kenjaš, imaju Paki bande koje siluju žene masovno, 700.000 slučajeva lol. Traje to jako dugo, sad je baš buknulo

  16. Sta su paki bande jebo vas sleng da vas jebo

  17. Mislim da je ok da ti migranti naprave svoj entitet federacija UK i uzmu pola engleske pod svoje da ih većina ne bi ugrožavala paljenjem hotela i oštrim rečima na tnjiteru

"Vukajlija.com. Da li ga posećujete? Ima mnogo jakih provala!"

Balkan Rock Forum | 13. Jun 2008.