Помоћ око избора факултета

1. Sa psihologijom možeš da radiš i u HR bilo u firmi ili u HR agenciji, selekciju, treninge, konsalting, takođe i u agenciji za istraživanje tržišta.

2. teško da je promašio, p i h su daleko na tastaturi, a i na tipkovnici od mobilnog. možda je navikao da često kuca HR? trebaju li vam psiholozi u lijepoj vašoj?

3. Human Resources, cenim. Službe za razmatranje prijava za posao i tako to.
    Ovo pojašnjavam ako ne trolujete, ako trolujete, onda ništa.

4. Nije trol, zajebah se, nisam razmišljao na tu stranu, znam šta je. Izvinjenje Konzervi ako je na to mislio.

5. Da, bivše kadrovsko. Sad svi to zovu HR.ili ejčar po srpski.

6. Po hiljaditi put mi je žao što sam upisala gimnaziju i to društveni smer, pa sad moram da biram između filološkog i filozofskog, gde je sve teško i uči se na pogrešan način, a ništa nema perspektivu... Da sam upisala nešto gde se uče programski jezici i tako ta čuda, sad Bog da me vidi. Pu!

A svi mi govore fazon upiši književnost, ti si meni talentovanaaaaaaaaaaaaaaaaaa za toooooooooooo... A studije književnosti em što će da mi ogade književnost, em što posle mogu da se slikam zdiplomom.

7. Pogledaj na netu šta su fokus grupe i kvalitativna istraživanja, možda ti se svidi, to gotovo isključivo rade psiholozi.

8. Nebitna isti slučaj kod mene, išao gimnazija društveni, hteo književnost i završio na političkim.

9. Pogledaj na netu šta su fokus grupe i kvalitativna istraživanja, možda ti se svidi, to gotovo isključivo rade psiholorozi.

Pa dobro, istraživački rad, to je okej..

upisi etf

Lol. Kontam da bi i ova živuljka prošla na eteefu bolje od mene:

http://www.earthtimes.org/newsimage/pygmy-sloth-mangroves_71212.jpg

10. i završio na političkim.

Šta na političkim? Mene je privlačila žurnalistika, al' kad vidim ko sve to danas upisuje, a i da nema baš posla, recimo na onaj konkurs RTS-a, trebalo im sto novinara, a prijavilo se sedamnaest hiljada ljudi, valjda ih baš dosta, neki natprosečan broj, bleji nezaposleno. Mislim svakako da ima i onih koji se probiju, al' nisam ja nešto zadrta i ambiciozna, ne da mi se. :)

11. onda upisi psihologiju, i nemoj da se opterecujes

12. To ti je nešto tipa, lansirali smo brend x i namenili ga tim i tim ali smo primetili da ga mnogo kupuju oni i oni, zašto je to tako? Ili hteli bi da promenimo ambalažu, ajde da vidimo kako im se sviđa i zbog čega. Pa tu imaš raznorazne direktne i indirektne tehnike da iščačkaš od ljudi šta stvarno misle i osećaju prema nekom brendu ili društvenoj pojavi itd

13. Na žurnalistici dakako, tj. novinarstvo i komunikologija (pun naziv smera). Nema danas posla nigde, a opet ima svuda, sve zavisi kako se snađeš jbg.

14. Studira li neko istoriju u Nišu ili Novom Sadu?

15. Po hiljaditi put mi je žao što sam upisala gimnaziju i to društveni smer, pa sad moram da biram između filološkog i filozofskog, gde je sve teško i uči se na pogrešan način, a ništa nema perspektivu... Da sam upisala nešto gde se uče programski jezici i tako ta čuda, sad Bog da me vidi. Pu!

Evo ja završavam društveni smer gimnazije pa upisujem ETF. Ne mora da znači da ništa ne znaš ako ne radiš dovoljno u školi, treba samo da se interesuješ za to što želiš i lako ćeš to da nadoknadiš.

16. У гимназији се буквалну учиш да учиш....

17. У гимназији се буквалну учиш да учиш....

Ne znam baš... Mislim ne znam kako je kod vas, ali 'vamo kod nas u mat''''ičkoj se uči, uči se i da se uči i da se zna. Ne kažem da je neka škola, ali se dosta radi, dok jezičari su više po kafićima pored škole nego u školi. Ali stvarno, nonstop 'lade mošnjice, jebe im se za sve. Ne znam da li je takva generacija, ali jezičari su nam dno dna...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.