Наплата цитирања

1. Сви знамо колко се у дефиницијама,коментарима и на форуму често цитирају изрази које је неко раније дефинисао,тако што се одређени израз линкује.
    Занима ме следеће:кад би неко од аутора наплаћивао то колико га цитирају,ко би овде досад био највећи богаташ?
    По мени,Џими је апсолутни фаворит. :)

2. Сви знамо колко се у дефиницијама,коментарима и на форуму често цитирају изрази које је неко раније дефинисао,тако што се одређени израз линкује.
    Занима ме следеће:кад би неко од аутора наплаћивао то колико га цитирају,ко би овде досад био највећи богаташ?
    По мени,Џими је апсолутни фаворит. :)

Može da bude. :)

3. Ijjaaaaaaoooooooo!!!!!.......

4. Ово је ипак цитираније:

Брате
    Батице

а и ово:

То је тај хумор

:)

5. Када би Џими само мени наплаћивао за ово што стално пишем taj rad могао би лагано да живи од тога.

6. Могао би да откупи и сајт и сервер. И Кајзена. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.