Podijeli sa Vukajlijašima

1. Cus sad znanje lol, vise bi rekao umesnost i prakticnost. Obj i ja sad da treba uzmem nekog za svoje poslove pre bi uzeo ove sa iskustvom makar kod sorosa zivotni vek proveo nego neku budalu koju moram ucim sve iz pocetka

2. Хоћеш рећи, треба ти неко са знањем, да га не учиш поново? хехе

3. Ne sa znanjem nego sa zanatom lol

4. А занат се шта - учи. Хехе.

5. Znanje je sirok pojam jeboga ti, zanat je uska specijalnost.

6. Уска специјалност подразумева и даље знање, осим ако Нецтор није избацио неки апдејт после поподнева код Максија у Обреновцу

7. Kolega doktorantu, malo vise respekta prema subspecijalistima

8. Нецтор је уважени гост нашег института, одржао је једну веома јаку трибину тамо. Ми се поштујемо што се каже.

9. Али је боље са њим причати када је код Максија у Аце Симовића, тада је опуштенији, удари га нека нервоза пред овакве наступе.

10. ahahhah

Али је боље са њим причати када је код Максија у Аце Симовића, тада је опуштенији, удари га нека нервоза пред овакве наступе.

https://media.tenor.com/TQz4hG2e7bQAAAAM/espiniya-eww.gif

11. Ту и живи у комшилуку, мада комшије махом не причају са њим.

12. Ne znam Care sta se trigurujes toko, samo sam ukazao da ti institucija gde primas platu izmedj ostalog prima kintu i upuctva i od sorosea. Ok, ti to nazivas partnerstvom, ja to nazivam prodajom usluga za novac.

Evo debankuj me daj mi da vidim sta ste to radili za sorosa mesto sto mi tu dva dana jedes govna kako nisi sorosevac, saljes klipove sa lavrovim i putinom bukv boga molim da me trolujes i zajebavas

13. мада комшије махом не причају са њим.

el se zna uzrok sta ih muci?

14. el se zna uzrok sta ih muci?

Кажу да је дркаџија, мада нисам имао прилике да то видим на делу да будем искрен. Углавном је више погубљен као и сви доктори кад дођу у неке године.

15. A jbg, komsije ko komsije, cim imaju u komsiliku nekog ko vredi dva kurca vise od njih a jednom ga ispali za kafu odma ni sa kim ne pricaju, to je los covek spike.

Jok ce druzi sa mejmunima iz kraja, ko to jos radi

16. A jbg, komsije ko komsije, cim imaju u komsiliku nekog ko vredi dva kurca vise od njih a jednom ga ispali za kafu odma ni sa kim ne pricaju, to je los covek spike.

Мора да има нека међа у позадини, знаш како је са Србима јбг

Jok ce druzi sa mejmunima iz kraja, ko to jos radi

Ради он што је најјаче лмао, салећу га стално код Максија горенаведеног.

17. lol cuo sam ranije dae prico da voli kenja u lidlu, kae tu dolazi sirotilja raja. Ovi u vero i tako to sve drugosrbi, njih samo zanima da kupe fensi dzem od pomorandze ne jebu ga 2%

18. lol cuo sam ranije dae prico da voli kenja u lidlu, kae tu dolazi sirotilja raja

Лмао Делез супремација. Није ни чудо што га не готиве ако је то истина, још има и Мере у близини али није довољно добро за Нецтора

19. знаш како је са Србима јбг

ovo https://youtu.be/sy-UDJ2tehA?si=7VvOa8sfCImDOnPL&t=95

znate kakvi su srbi lolo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.