Спортски квиз

1. Konačno, tvoj read jukanthendldtrut. :)
    Benfika je celu sezonu 1971/72 bila nepobeđena. Zagazili su i u 1972/73.

2. Ај нек пита неко други...

3. Поред Драгана Манцеа, још су само четворица спортиста добили улицу у Београду. Наведите бар два имена.

4. радивој кораћ и рајко митић?!

5. Korać, Mitić i ajde: Miljanić :)

6. Уболи сте Кораћа, а Митић и Миљанић немају.

Један је још само фудбалер, а преостала двојица су кошаркаши који су више остали упамћени као спортски радници.

7. Dragan Perić i Igor Butulija.

EDIT: E jebi ga... :))

8. нек онда буду кораћ и васовић....

9. Браво, јесте Васовић.

Дакле, поред Радивоја Кораћа, Драгана Манцеа и Велибора Васовића, улицу у Београду имају и Радомир Шапер и професор Александар Николић.

10. Milos Sestic i Ivan Cimbaljevic?

Edit: Do kurca, zakasnih!

11. Иначе, сад ми дунуло у главу, нема ли и улица Моше Марјановића негде?!

Елем.... Колико НБА рекорда држи Вилт Чемберлен (рачунајући и оне које сам држи и оне које дели)?!

12. Иначе, сад ми дунуло у главу, нема ли и улица Моше Марјановића негде?!

Не бих знао... Ја сам се ослонио на чланак из прекјучерашњих "Новости". Треба још спортиста да добије улице, али су продужили рок, зато што су само 4 спортска савеза одговорила на захтев да дају своје предлоге.

Чемберлен... 7?

13. pazi kad sam mislio da je taj što ga svi zovu profesor, al jebi ga nisam teo da se brukam jer nisam znao ime tog velikog čoveka.

14. e moguce da sam tu nesto i procitao.... ne bih ni ja znao, vec pitam samo....

vise.... mnogo vise....

15. Vilt drži tačno 24 rekorda. Gled'o sam juče dokumentarac.

16. 20 rekorda plus rekord za najviše seksualnih partnerki koje je spavao kurcem u pičku.

17. nece biti.... drzi ih mnogo vise i od 24.... ;-)

18. Da lupim, 50.

100 poena u jednoj igri, mmm

19. E jebiga, mislio sam da će upaliti. :D

20. jeb' ga :-)..... vise cak i od 50 :-D....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.