Спортски квиз

1. O dokle ces vise o jebenom biciklizmu pitanja da postavljas...

2. Vi o fudbalu ja o biciklizmu :)

3. Хусховд? или Хушовд? :Д

4. A da li ti je možda palo na pamet da jebeno više ljudi prati fudbal?

5. Vi o fudbalu ja o biciklizmu :)

Nije poenta u tome,poenta je da vise ljudi na ovom kvizu prati ekipne sportove,ili tenis,itd...Mali je broj onih koji prate biciklizam,pikado,bocanje,itd. I onda ti postavis,i mi treba da cekamo tih 10 posto ljudi da se odgovori na pitanje. Nista licno,svaka cast sto gotivis drugaciji sport od vecine,samo kazem da je malo dosadno. :D

6. dvajt nije :)

Dub, jeste palo mi je..Ali ovo je sportski kviz...sto znaci da ukljucuje sve sportove...

Cek a niste se zalili kad je neko onomad postavljo pitanja za snuker?Biciklizam prati puno ljudi, ali snuker...

7. Nije poenta u tome,poenta je da vise ljudi na ovom kvizu prati ekipne sportove,ili tenis,itd...Mali je broj onih koji prate biciklizam,pikado,bocanje,itd. I onda ti postavis,i mi treba da cekamo tih 10 posto ljudi da se odgovori na pitanje. Nista licno,svaka cast sto gotivis drugaciji sport od vecine,samo kazem da je malo dosadno. :D

I biciklizam je ekipni sport :) a ne svrstavaj biciklizam u pikado bocanje itd..Posto tu ne spada :)
    OK menjam pitanje..Odgovor je Andy Schleck...

8. Ma ne napadam te, ali stvarno nema jebene šanse da znam ikoga iz tog sporta osim jednojajog.

9. Pogledaj jednom trku :) mozda je za vecinu ljudi glup sport...ali za mene je super...

10. Контадор, Винокуров, Кавендиш? То су сва имена која знам.

11. Replika: Niko nije rekao da je glup sport.

12. Kako je pravo ime takozvane pozicije 'dvojka' u kosarci? :) moze i strani naziv, moze i domaci..

13. Replika: Niko nije rekao da je glup sport.

Ne brini nisam pokusavao da vam stavim (lololo) reci u usta :) ja samo kazem kako vecina ljudi koji ne razume biciklizam misli :) za njih je glup, njima je to okretanje pedala samo...

14. Бек или бек шутер. Ваљда си на то мислио...

15. to :) bek i suter po naski, po americki shooting guard :)
    Nadam se moja buduca pozicija :P
    cepajte odo ja d spavam :) laku noc :)

16. Препуштам, саће ми кобаје.

17. ajd onda vezano za ono moje :) Ko je najbolji igrac ikada na toj poziciji ? :)

18. Haha, tek neki dan sam saznao koja je bio pozicija.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.