U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
realno ja nisam ni znao do pre nekog dana kad mi rekose da mi je bek sudjen pa reko da vidim malo kakva je pozicija :) realno ima dobrih igraca na beku, pored MJ tu je kobi, rej alen, ajverson, dvejn vejd itd
Ja nemam pitanje. Ko hoće nek postavlja.
Име прве и једине гимнастичарке која је оцењена максимланом десетком, колико је година имала и где се то догодило?
Hahaha, i ko joj je bio jebač kad je odrasla, kada joj je skinuo đanu i u kojoj pozi?
Ajde ona Korkina?
Nađa Komaneči, recimo 15
Својеврстан рекорд у свету, требало би да се зна. Можда је чак и најпознатија гимнастичарка икада.
Није.
Тачно, додуше непуних 15. Ајде и такмичење, па преузимај
Uh, za takmičenje ne znam, verovatno neka Olimpijada
Ајде, небитно, доста је и толико. Иначе, Монтреал 76-те је у питању. Пуцај.
takmicenje: vrtenje na dildou... lololo
Za transfere kog igrača je dosad izdvojeno najviše novca? Dakle, da ne bude zabune, misli se na zbir novca za sve transfere. Npr. Kristijano prešo u mančester za 10 miliona, pa u Real za 93. Dakle 10+93=103. I odmah da kažem nije on u pitanju.
Зидан?
Nije Zidan
Анелка?
To je lako. Nikolas Anelka.
Zola pogodio prvi, teraj
Динамо Загреб