Спортски квиз

1. Messssssssssi

Lupam, ne'am pojma.

2. Јесте Гомез, јуче реко онај фићфирић током преноса, Цепај.

3. Gde je počeo karijeru Gomez?

4. Лоло нисам веровао да је само за њих играо пре Бајерна. Неко постави неко други питање, немам ништа паметно.

5. Ma ja ne vjerujem da je samo za Štutgart igrao.

6. Evo sad sam proverio, za Štutgart amatere prvo, ali to je isto.

7. Gde si to video? Ja gledam na Vikipediji, kaže da je za Ulm igrao dok je bio junior, što se ne računa.
    To ti kažem, juniorska karijera.

8. Jeste, moja greška.

9. Ajde neka neko pita!!! :)

10. Iz kog je kluba Vilinijus Paseko preso u Crvenu Zvezdu?? Nesto lagano da se vratimoo u ritaaaam :D

11. Zaboravio sam, al znam da im je predsednica neka dobra milfara.

12. Independiente (ako se tako piše) ja mislim

13. Flamengo ili Gremio. Mislim da je jedan od ta dva, ako smem ovako dva da stavim kao odgovor.

14. Crnooo pucaaj dalje :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.