Пробај по неком од тренера из Италије.... Има исто презима на нашем језику као тај тренер.... 20 опција, свакако боље него да се лупа са Адекунде Бабатуне....
Ajde jedno lako:
U finalu LŠ 2007. Liverpul je nažalost izgubio od Milana 2:1. U protokolu su bila tri Holandjanina, jedan u Milanu, dvojica u Liverpulu. Ko su oni?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
kao veliki fan FM, nudili su mi tog igraca pre par godina, ne secam se tacno imena KEWU nestoo :D
Pa ne fudbal, ajoooooooooj.
Aj' da ne bude spem, Tjeri Anri.
Тако почиње :-).... Да олакшам - дели презиме (наравно, по Вуку, не по енглески) са једним тренером из серије А....
ЕДИТ: Црно, брате, што не лупи макар неког Африканца....
Auu znam da je igrao desnog bekaa aaa, zajebi nemogu da se setim :D
Пробај по неком од тренера из Италије.... Има исто презима на нашем језику као тај тренер.... 20 опција, свакако боље него да се лупа са Адекунде Бабатуне....
Nije Mihajlovic? :D Enrike isto nije :D Ranijeri? Konte? ajte ljudi ocu sledece pitanije xD
Јесте Конте, Кевулај Конте.... Цепај даље Бунарење....
opaaaa.. veceras vise srece nego pameti... Aj da vidimo
Ko je najbolji igrac liverpoola za sezonu 2010/2011, po izboru navijaca?
jaooo Kevulaaaaaaaaj majke mu ga :D
Meireleš :)
Дирк Кајт/Којт/Кујт/Каут или како му се већ изговара презиме?
nije merireles, nije kajt ( inace sam na zakintosu proslog leta upoznao holandjanina, i rekao mi je da se cita Kaut, al nek stoji kajt :) )
gerard
Lukas Leiva
Robi Fauler?
Nije ni dzera...HINT: Konstantan je kod svih trenera, iako mnogi nisu odusevljeni njime :P
Lukas Leiva... frank drebin je na potezu :)
Ajde jedno lako:
U finalu LŠ 2007. Liverpul je nažalost izgubio od Milana 2:1. U protokolu su bila tri Holandjanina, jedan u Milanu, dvojica u Liverpulu. Ko su oni?
Седорф, Кајт и Бабел?
U Milanu V.Bomel, a u Liverpulu Kajt i Babel...
EDIT: Jeste crnjo Sedorf,pu! Jebo me ovaj jazavac...