Спортски квиз

1. kao veliki fan FM, nudili su mi tog igraca pre par godina, ne secam se tacno imena KEWU nestoo :D

2. Pa ne fudbal, ajoooooooooj.

Aj' da ne bude spem, Tjeri Anri.

3. Тако почиње :-).... Да олакшам - дели презиме (наравно, по Вуку, не по енглески) са једним тренером из серије А....

ЕДИТ: Црно, брате, што не лупи макар неког Африканца....

4. Auu znam da je igrao desnog bekaa aaa, zajebi nemogu da se setim :D

5. Пробај по неком од тренера из Италије.... Има исто презима на нашем језику као тај тренер.... 20 опција, свакако боље него да се лупа са Адекунде Бабатуне....

6. Nije Mihajlovic? :D Enrike isto nije :D Ranijeri? Konte? ajte ljudi ocu sledece pitanije xD

7. Јесте Конте, Кевулај Конте.... Цепај даље Бунарење....

8. opaaaa.. veceras vise srece nego pameti... Aj da vidimo
    Ko je najbolji igrac liverpoola za sezonu 2010/2011, po izboru navijaca?

9. jaooo Kevulaaaaaaaaj majke mu ga :D

10. Дирк Кајт/Којт/Кујт/Каут или како му се већ изговара презиме?

11. nije merireles, nije kajt ( inace sam na zakintosu proslog leta upoznao holandjanina, i rekao mi je da se cita Kaut, al nek stoji kajt :) )

12. Nije ni dzera...HINT: Konstantan je kod svih trenera, iako mnogi nisu odusevljeni njime :P

13. Lukas Leiva... frank drebin je na potezu :)

14. Ajde jedno lako:
    U finalu LŠ 2007. Liverpul je nažalost izgubio od Milana 2:1. U protokolu su bila tri Holandjanina, jedan u Milanu, dvojica u Liverpulu. Ko su oni?

15. Седорф, Кајт и Бабел?

16. U Milanu V.Bomel, a u Liverpulu Kajt i Babel...

EDIT: Jeste crnjo Sedorf,pu! Jebo me ovaj jazavac...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.