Спортски квиз

1. pa nek frank udari.. ja ionako vise volim da pogadjam, al nek se meni pise kao pogodak :D

2. Pa bunarenje, on je kompletirao odgovor. Nisam ja planirao da se namećem da postavljam, ako sam ostavio takav utisak. :)

3. Ajde bunarenje, tvoj je red, a i ja stvarno nemam inspiraciju trenutno da smišljam pitanje.

4. Хајте људи, звониће....

5. ja isto nemam inspiracije.. pa cu nesto aktuelno...

Nase odbojkasice, u polufinalu EPa odmerice snage sa kime?
    i koje dve reprezentacije su u drugom polufinalu?

6. Туркиње.... А у другом играју Италија и Немачка.... Ал' препуштам некоме ко има инспирације, јер је ни ја немадем....

7. Ajde ja ću, pošto sam smislio jedno, nadam se da nije bilo ranije:

U kom klubu je Deko počeo svoju seniorsku karijeru?

8. porto.. ako nije da lupim neki setubal

9. Ne verujem da je Porto. Da nije neki Maritimo? :D P.S. dobro jutro radni ljudi... :D

10. Dobro jutro Grifine, nisu ni Porto, ni Setubal, ni Maritimo. :)

11. 'де си Грифине, таман се питах где сте ти и Бошковић.... Сад ће квиз бити још занимљивији....

12. Jel neko izbriso post, ili sam ja zreo za ludaru?

13. Nije ni Palmeiras, ali opasan si Gesihte ponovo, veoma si blizu! :)

14. Знам да је из Бразила.... Крузеиро?

15. Ja se pitam bre gde je ovaj Drebin, mora da je na'vato nešto pa ga nema... :D A nema ni tebe gesihte, ni da svratiš. Izdali ste bleju! :D Zaboravih da je rođen u Brazilu pa neka bude Atletiko Mineiro... :)

16. Pa mozda vamo gde sad igra,Fluminense?

17. Jeste Brazil, ali nije ni Kruzeiro. I baš si mi pokvario pitanje, mislio sam da će se dugo lutati po Portugalu. :)

18. ЈЕб' га брате, испити, дођем само, окачим постер или дефиницију и бегам....

Елем, ако није Крузеиро, нека буде Атлетико Минеиро....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.