7-1?
ili 6-2, 5-1?
Teraj :)
Znaci ovo prvo je :) Evo lagano jedno, ko drzi rekord u skoku u dalj, koliki je taj rekord i koje godine je postignut?
Majk Pauel drži rekord to znam .. neka bude 9,03 a za godinu ...
godina moze jedna gore-dole da se omasi, ali rekord mora tacno :)
Neka bude 9.88. :)
gde odoste preko 9 :)
8,80? godina 1980? :D
Aj da vas ne maltretiram, 8,95 godina 1991. :)
Ja sam znao ime .. ja postavljam :D NBA naravno :D U kojem se sportu, osim u košarci oprobao Jordan?
Ал ти је питање.. :) Дајте мало тежа. Бејзбол.
Još pre sam rekao da postavljam samo lagana .. posle ćemo da predjemo na teeeža :D Tačno naravno, ko ovo nije znaooo
Kad mu je cale capnuo
Ma da, sve zbog ćaleta .. al vratio se i opeet bio najbolji .. samo se pitam šta bi uradio te sezone kad je otišao .. bio je u punoj formii
'вако:
SSSR?
Ček' bre, da nije Jugoslavija? Nešto se ne sećam nekog našeg finala, a četvrtfinala smo imali i to na pretek, koliko ja znam... :)
Јес Југа, а зна ли неко колико пута?
nek bude 3 ? :D
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
7-1?
ili 6-2, 5-1?
Teraj :)
Znaci ovo prvo je :)
Evo lagano jedno, ko drzi rekord u skoku u dalj, koliki je taj rekord i koje godine je postignut?
Majk Pauel drži rekord to znam .. neka bude 9,03 a za godinu ...
godina moze jedna gore-dole da se omasi, ali rekord mora tacno :)
Neka bude 9.88. :)
gde odoste preko 9 :)
8,80? godina 1980? :D
Aj da vas ne maltretiram, 8,95 godina 1991. :)
Ja sam znao ime .. ja postavljam :D
NBA naravno :D
U kojem se sportu, osim u košarci oprobao Jordan?
Ал ти је питање.. :) Дајте мало тежа.
Бејзбол.
Još pre sam rekao da postavljam samo lagana .. posle ćemo da predjemo na teeeža :D
Tačno naravno, ko ovo nije znaooo
Kad mu je cale capnuo
Ma da, sve zbog ćaleta .. al vratio se i opeet bio najbolji .. samo se pitam šta bi uradio te sezone kad je otišao .. bio je u punoj formii
'вако:
SSSR?
Ček' bre, da nije Jugoslavija? Nešto se ne sećam nekog našeg finala, a četvrtfinala smo imali i to na pretek, koliko ja znam... :)
Јес Југа, а зна ли неко колико пута?
nek bude 3 ? :D