Спортски квиз

1. Evo mala pomoć ..
    Imao je brata koji je isto igrao u NBA .. :D
    Čim postavim malo, alo malo teže pitanje, moram da čekam duže na odgovor .. Jebem ga .. nije Griffin ovde, mislim da bio on znao odgovor :D

2. Maloun Karl.... nadam se da je Karl :)

3. Mada meni tu nesto smrdi na statisticku gresku, ili jednostavno ne racunaju Viltu... Pa imao je u proseku 30 poena i 20 skokova, a odigrao je preko 1000 meceva

4. Karl je tačan odgovor
    Ne mora statistika sve da znači .. može da na jednom meču postigne 100 poena, na drugom meču 2 poena i prosek mu je 50 .. Veruj ti meni, Karl je prvi ;)
    Pitaj

5. Jedina dva igraca koja u proseku imaju dabl-dabl poena i asistencija

6. Recimo da je Pol jedan, a drugi mozda Kid...ne znam, lupam samo...

7. Stokton je sigurno, a drugi ne znam.

8. Mislio sam do zavrsetka karijere, znaci ne trenutno aktivni :)

9. Da nije opet Maloun? :D

10. Billy Sharp je pogodio jednog... Ma kakav Maloun :)

11. Recimo da promenis prvo slovo i dodas jos jedno na kraj i to je to :)

12. Ili Billy, dogovorite se :)

13. Koliko triple-doublova je imao Oscar Robertson? Utoku cele karijere.

14. Koj vam je moj svima s tim tripl-dabl-kvadriplovima xD Dajte bre nešto konkretno, ne tu statistiku. Aj nešto što je baaaš važno, to može da prođe... Aj da lupim za Robertsona, jedno 140

nije Griffin ovde, mislim da bio on znao odgovor

Ja bio ubeđen da je Meloun 2. :) Norhmalno, činilo mi se da je Vilt imao više. Mislim da je Meloun imao više dabl-dablova od njega samo zato što je ovaj imao mnogo tripl-dablova, tako da ga je u tom segmentu pošteno sjebao... :D

15. Wilt Chamberlain holds the record with 227 consecutive double-doubles from 1964 to 1967.9 Chamberlain also holds the second and third longest continuous streak of double-doubles with 220 and 133.

227+220+133=580, a nema ga ni u prvih 10, 10. je Mutombo sa 469... Sigurno je imao jos, tako da kontam da mu nisu racunali nesto :P

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.