Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Baš zato ja govorim da ne treba postavljati ta pitanja u vezi statistike, osim ako nisu baš proverena. Em što su pomalo i dosadna em je dobar deo tih statistika relativan (jebote, 'ladno sam prvo napisao RELEVANTAN). Koncentracija skroz u autu (ne u autu kao prevoznom sredstvu)... xD
Кобе, опећемо се посвађати :-).... Чемберлен држи прве три серије по дабл-дабл учинку, држи рекорде по броју дабл-дабпова изнад 20 поена и скокова и изнад 40 и нема га међу првих 10, а дабл-дабл можда није имао на само пар мечева у каријери? Дај да видимо ђе то пише, сигурно си се нешто збунио?
А и Карл и Мозес Мелоун нису рођаци, већ само имају заједничко презиме....
А Робертсон има 181 трипл дабл....
Robertson ima najmanje 180 tripl dablova, da ga jbm ne znam tačan broj...
Ajde malo osećaja za sve ljubitelje kviza - batalite NBA ligu i Vilta Čembrlena malo. Znam, svako moš da pita šta oće, ali dajte malo da mešamo. Ko pita?
Sampion covek u svakom pogledu, jebao je 36000 riba cini mi se ...
Лупам жешће, Родман?
Ma jok bre, za Cembrlejna pricam :)
Хахахахахаха...сунце ти јебем, која испала...:)
Eh kurac, moja greška .. ćutim
Ae ko pita ?
Pise na wikipediji za double ucinak.... Doduse tamo su samo igraci iz ove nove ere da tako kazem.... Verovatno ga zato nisu racunali
Tj sad sam procitao, to se meri samo od spajanja ABA i NBA lige 1976. Eto objasnjenja
To je problem, a ja nisam obratio pažnju, izvinjavam se.. moja greška ..
Jebite se, evo ja pitam: Ko je prvak Evrope u fudbalu?
Španija
GRCHXKA
Ae Kobe pitaj :)
haha, može španija, mada je teoretski i grčka. Nije aktuelni, ali jeste. ajde kobe i mani nba ionako je smešna liga.
Koja su dva fudbalera, jedina u istoriji osvojili 3 puta za redom zlatnu loptu?
malo fudbal, kad sam feil za NBA :D
Mesi i jos neko :)