Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Miralas.
EDIT: A ne, kurac, on je Belgijanac.
Poznato mi je ovo nesto.
Jbg, ne znam ni jednog Holanđanina da je igrao za Seltu, a baš sam pičio FM tada...
Igrao i u Viganu, dijete Ajaksa, krilo po poziciji, Jevrej (ne znam koliko je to od pomoci), sada igra za Cirih.
Онај што је касније игро у Енглеској... Дани Ридер има још неки додатак између имена и презимена... ван или де. Тако нешто?
Vigan je dovoljno. Danijel de Rider. :)
Da bre de Rider. Mesam njega i Miralasa, cini mi se da su imali slicne ocene u Menadzeru :D
Tacno, Riha prvi pogodio, neka postavlja.
Ко је 1. НБА играч који је исте године био и МВП и најбољи руки године. Хоћу да чујем и годину :)
Cembrlejn 1955.?
EDIT : Mislim da je i jedini uzgred.
Није једини и није та година ;)
Dajder reci koji je drugi :)
1956.?
Вес Анселд.
И одговор је нетачан :)
Vidje stvarno.
1959.?
Dzeri Vest?
Јок и јок.
Koji kurac Dzeri Vest kad sam rekao da je Cembrlejn.
1960.?
A on ti lepo rece jok,ili sam ja slep.
Doktor Džej? Neka 1973.?
59. je Čemberlejn bio ruki.