Rendzers.
Ne baš toliko najveći. :D Au bre ljudi, mislio sam da ćete ovo svi znati na keca...
хартс.
Jok.
килманрок? мадервел? неки од та два јесте, па да јебе мајку мајчину :Д
Ne. :D
јеботепас, па ти рече да је један од највећих :Д хиберниан?
Pa zaboravio si jedan, pored Seltika. :) Šta je sostalima, bre?
селтик сам прескочио јер си рекао за ренџерс "није баш толико велики", па реко' да не пуцам у празно.
селтик, ренџерс, данди, хартс, хиберниан, килманрок, мадервел... стао мозак, не знам више, лоло
абердин?
едит: зајеби абердин, гретна јебена! сећа ли се ко гретне? колико краљевски тим је био пре пешес година, зло!
E jebiga, ne možeš da se setiš jednog velikog tima. :) Aj da vidim ima li još koga, pa ako ne bude, reći ću.
сент мирен и сент џонсон. батаљујем и клаџу и квиз и све ако не буде неки од ових, јер више нема познатих тимова у шкоЦкој, лоло.
Па јебеш га колико знам са емисије оне још од прволигаша предводио Сент Мирен и Абердин, остало не знам :Д
E jebiga, ne videh ti edit Coa. Jeste Aberdin. Udri. :)
ево лако, да живне квиз:
Ја мислим да је било, Мајкл Фелпс.
јебежга, нисам им'о појма. 'ајде терај даље.
јој јебемти јел Норвежанин неки?
Joook bre, Leman car. :D
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Rendzers.
Ne baš toliko najveći. :D Au bre ljudi, mislio sam da ćete ovo svi znati na keca...
хартс.
Jok.
килманрок? мадервел? неки од та два јесте, па да јебе мајку мајчину :Д
Ne. :D
јеботепас, па ти рече да је један од највећих :Д
хиберниан?
Pa zaboravio si jedan, pored Seltika. :) Šta je sostalima, bre?
селтик сам прескочио јер си рекао за ренџерс "није баш толико велики", па реко' да не пуцам у празно.
селтик, ренџерс, данди, хартс, хиберниан, килманрок, мадервел... стао мозак, не знам више, лоло
абердин?
едит: зајеби абердин, гретна јебена! сећа ли се ко гретне? колико краљевски тим је био пре пешес година, зло!
E jebiga, ne možeš da se setiš jednog velikog tima. :) Aj da vidim ima li još koga, pa ako ne bude, reći ću.
сент мирен и сент џонсон. батаљујем и клаџу и квиз и све ако не буде неки од ових, јер више нема познатих тимова у шкоЦкој, лоло.
Па јебеш га колико знам са емисије оне још од прволигаша предводио Сент Мирен и Абердин, остало не знам :Д
E jebiga, ne videh ti edit Coa. Jeste Aberdin. Udri. :)
ево лако, да живне квиз:
Ја мислим да је било, Мајкл Фелпс.
јебежга, нисам им'о појма. 'ајде терај даље.
јој јебемти јел Норвежанин неки?
Joook bre, Leman car. :D