Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Цепај Блејки :Д
Imam jedno srednje-očajno:
Малмеу
Pu bre, kako tako na keca? :D Aj udri. Valjda će se još neko pridružiti, inače nema 'leba.
ај сад вако:
хинт: није Јапанац.
Onaj matori Bugarin na hvataljkama, jel beše Jordanov?
ајде, може. Јордан Јовчев.
у, немам појма.
Kapiten...
Видић :)
Гос'н Белодедић ако се не варам са Стеауом ?
Jok. Veliki zvezdaš, ali je igrao za Partizan, a posle u se proslavio u Holandiji...Davno pre Vidića i Belodedića.
Е пре Белодедића ништа не познајем наше домаће. :Д
Kapiten Ajaksa 70 tih...
То је било тамо 60-их или 70-их, чини ми се да је са Ајаксом узео пехар, био је пре 4-5 година на тв-у, само он и још један лик из те генерације су били живи, допинг их све побио. Био је и капитен њима колико се сећам, али су га отерали зато што није хтео да "продужи уговор", тј. да узима таблетице. Ко за на курац имена не могу да се сетим. Ај да пукнем, Велибор Васовић. лололо
Jeste, Velibor Vasović.
Teraj dalje, tabletice :)
Ау, лупио сам што ми ћале по њему добио име, коначно и од ћалета да имам неку вајду. :Д
Pa Stanković :)
Станковић ваљда, Интер-јебемлигако. Шалке ваљда
Едит: дукурац Шарло :)