Спортски квиз

1. неки мали воз, мали авион, мала лизалица, па добро, погодиће већ неко, шта сад.
    мала сирена, мали мрав мали мрав у грудима нест'о!

2. niste bas blizu.nije zivotinja,niti neko prevozno sredstvo.
    mali buda je badjo.

3. Znam da je Badjo, ali reko' mozda je i Sakil...

Mali tiganj?

4. nije nikakav objekat.za pecenje,kuvanje,hoblovanje,smirglanje...

5. nije ni sunac,ni mesec.vole dzihadisti to da budu.

edit:odo da spavam.mali ratnik

6. Ima li nas za kviz? Evo jedna pitalica, ovo sam igrao ranije sa ortakom, mada je on bolestan sto se tice toga...

Iako je ponikao u klubu sa najvise titula Engleske,ovaj plavokosi Velsanin nikada nije zaigrao za njih. Sredinom 90ih karijeru gradi u sadasnjem treceligasu, da bi nakon toga presao u klub (takodje u Engleskoj) koji je pocetkom 21. veka izbacen od strane jednog naseg kluba iz Kupa Uefa. U tom klubu igra dva finala Liga Kupa. Prvo gubi, drugo pobedjuje. Nakon toga, prelazi u klub cije boje danas brani jedan bivsi reprezentativac Srbije, ostaje tu 3 godine, i seli se u ekipu koja je osvojila Premijer ligu sredinom 90ih. Karijeru zavrsava u ekipi koju je fenomenali Brajan Klof predvodio 70ih godina to titule prvaka Engleske i polufinala tadasnje KES-a. Tokom karijere igrao na sredini terena. Ko je on?

7. Добра питалица, само мора да се прочита неколико пута. :)

8. Dodacu jos par stvari, mozda pomognu.

EDIT: Editovan je prvi post.

9. OK, za sada misim da sam jedino shvatio da je karijeru završio u Derbi Kauntiju

10. Пошто сам препознао само Лестер и Дерби Каунти, рекао бих да је Роби Севиџ.

ЕДИТ: Сад кад читам испочетка, мора да је он.

11. Bravo Truce. :)

Samo je trebalo prepoznati Blekburn i Derbi, ili Lester, mada ga se vecina ljudi ja mislim seca iz Blekburna.

12. Samo je trebalo prepoznati Blekburn i Derbi, ili Lester, mada ga se vecina ljudi ja mislim seca iz Blekburna.

Ја га се више сећам из Лестера. Вероватно нисмо иста генерација. :)

Кул питања. Ај и ја једно такво.

Поникао у нижеразредном српском клубу деведесетих година. Још као омладинац је привукао пажњу агената. Кратко време је провео у садашњем прволигашу, а тада трећелигашу, али је углавном преседео на клупи тог клуба. Након тога прелази у садашњег и тадашњег прволигаша где за кратко време показује своје изузетне голгетерске способности и врло брзо прелази у још већи српски клуб и тамо стиче симпатије навијача који су му и спевали песму. После одличних сезона одлази на исток и тамо завршава каријеру.

13. Саво МИлошевић?

14. Није Саво. Да додам. Играо је за репрезентацију, али само неколико утакмица.

15. Kad kazes prvoligas, mislis na Zvezdu i Partizan, ili mislis prva liga Mladost Lucani itd? :)

16. I ja sam mislio da je Pjana, ali nisam bio siguran sto se tice prve lige...

17. Јесте Пјановић, играо је за Јавор, ОФК, па Звезду. Пуцај даље.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.