Спортски квиз

1. неки мали воз, мали авион, мала лизалица, па добро, погодиће већ неко, шта сад.
    мала сирена, мали мрав мали мрав у грудима нест'о!

2. niste bas blizu.nije zivotinja,niti neko prevozno sredstvo.
    mali buda je badjo.

3. Znam da je Badjo, ali reko' mozda je i Sakil...

Mali tiganj?

4. nije nikakav objekat.za pecenje,kuvanje,hoblovanje,smirglanje...

5. nije ni sunac,ni mesec.vole dzihadisti to da budu.

edit:odo da spavam.mali ratnik

6. Ima li nas za kviz? Evo jedna pitalica, ovo sam igrao ranije sa ortakom, mada je on bolestan sto se tice toga...

Iako je ponikao u klubu sa najvise titula Engleske,ovaj plavokosi Velsanin nikada nije zaigrao za njih. Sredinom 90ih karijeru gradi u sadasnjem treceligasu, da bi nakon toga presao u klub (takodje u Engleskoj) koji je pocetkom 21. veka izbacen od strane jednog naseg kluba iz Kupa Uefa. U tom klubu igra dva finala Liga Kupa. Prvo gubi, drugo pobedjuje. Nakon toga, prelazi u klub cije boje danas brani jedan bivsi reprezentativac Srbije, ostaje tu 3 godine, i seli se u ekipu koja je osvojila Premijer ligu sredinom 90ih. Karijeru zavrsava u ekipi koju je fenomenali Brajan Klof predvodio 70ih godina to titule prvaka Engleske i polufinala tadasnje KES-a. Tokom karijere igrao na sredini terena. Ko je on?

7. Добра питалица, само мора да се прочита неколико пута. :)

8. Dodacu jos par stvari, mozda pomognu.

EDIT: Editovan je prvi post.

9. OK, za sada misim da sam jedino shvatio da je karijeru završio u Derbi Kauntiju

10. Пошто сам препознао само Лестер и Дерби Каунти, рекао бих да је Роби Севиџ.

ЕДИТ: Сад кад читам испочетка, мора да је он.

11. Bravo Truce. :)

Samo je trebalo prepoznati Blekburn i Derbi, ili Lester, mada ga se vecina ljudi ja mislim seca iz Blekburna.

12. Samo je trebalo prepoznati Blekburn i Derbi, ili Lester, mada ga se vecina ljudi ja mislim seca iz Blekburna.

Ја га се више сећам из Лестера. Вероватно нисмо иста генерација. :)

Кул питања. Ај и ја једно такво.

Поникао у нижеразредном српском клубу деведесетих година. Још као омладинац је привукао пажњу агената. Кратко време је провео у садашњем прволигашу, а тада трећелигашу, али је углавном преседео на клупи тог клуба. Након тога прелази у садашњег и тадашњег прволигаша где за кратко време показује своје изузетне голгетерске способности и врло брзо прелази у још већи српски клуб и тамо стиче симпатије навијача који су му и спевали песму. После одличних сезона одлази на исток и тамо завршава каријеру.

13. Саво МИлошевић?

14. Није Саво. Да додам. Играо је за репрезентацију, али само неколико утакмица.

15. Kad kazes prvoligas, mislis na Zvezdu i Partizan, ili mislis prva liga Mladost Lucani itd? :)

16. I ja sam mislio da je Pjana, ali nisam bio siguran sto se tice prve lige...

17. Јесте Пјановић, играо је за Јавор, ОФК, па Звезду. Пуцај даље.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.