Спортски квиз

1. Za njega se čulo dok je nosio dres Zete iz Golubovaca. Nakon odličnih partija u tada prvoligašu SCG, doveo ga je Olimpijakos. Tamo se zadržao 2 - 3 godine, kada prelazi u Gent. Nakon Genta igrao je za razne belgijske klubove, poput Lirsa, Lokerena, i za Bohum u Nemačkoj. Ima 7 nastupa za A tim SCG, a nastupajući za mladu reprezentaciju te zemlje postigao je gol protiv Hrvatske.

Tko je taj momak?

2. Мораш мало да га сакријеш, јбг. :) Ај даље.

3. Krajem 80ih karijeru pocinje u jednom od najvecih klubova Brazila. Sjajan dribling, pregled igre i timski rad su ga krasili tokom citave karijere. Nakon par klubova koje je promenio u Brazilu, seli se na Pirinejsko poluostrvo, gde postaje jedan od glavnih igraca koji sadasnjeg drugoligasa pocetkom 21. veka dovodi do titule prvaka. U narednim godinama igrace i polufinale Lige sampiona, a cetvrtfinalna utakmica ostace upamcena po casu fudbala koji je njegov tim odrzao jednom od najtrofejnijih svetskih klubova, nadoknadivsi -3 iz prve utakmice. On je....

4. Jasta.

Moram malo manje informacija da dam, ali onda bi bilo zajebano bas.. :)

5. Па то. :) Може да се да мање информација, па да додајеш у одговорима.

6. Овај центар је део надалеко чувене чачанске школе. Пошто је у Чачку показао да ће далеко догурати врло брзо је добио уговор у одличном клубу из једне друге југословенске републике где је после три-четири одличне сезоне изборио место у репрезентацији и отишао на првенство са тимом који је прегазио све од почетка до краја турнира. После наступа у једној од најјачих репрезентација у историји овог спорта, преселио се у НБА. Тамо је имао углавном епизодну улогу, па се после једне сезоне враћа у Европу. Тамо је променио доста клубова, али је у једном клубу оставио јак печат тако што је у својим ветеранским годинама доста допринео освајању европске титуле. Домаћа публика је имала прилику и да поздрави овог тада већ заборављеног аса у мечевима тог клуба против Партизана у Евролиги.

7. Koturovic?

EDIT: Prvo sam znao da ces za basket da das sada. A drugo, ako je Koturovic, njega sam ja hteo pre par minuta da metnem. :D

8. Није, овај је старији.

ЕДИТ: хахаха

9. Још старији. :) Јесам вам завукао.

Играо је '90 у Аргентини, рачунао сам да сте то укачили.

10. Ćurčić ? On je jedini iz Čačka da ja znam

11. Vise se razumem u balet nego u basket. Sacu lupam imena koja znam. :D

Radja? :D

EDIT: Mozda je i njemu keva iz Cacka...

12. Јесте, Радисав Ћурчић. Играо је под старе дане одлично ту сезону кад су освојили Супролигу. Ја до тад нисам ни чуо за њега, а човек је био део генерације '90, а играо мало и у НБА.

13. Ja sam sa 10 godina bubao napamet te igrače što su osvojili 90te da se pravim važan pred familijom kad se priča o sportu.

E sad ću da vam zabiberim, eo me za minut.

ipak jedno lagano

Koji je igrač kojem je bilo sudjeno da postane veliki, igrao na poziciji centra, a na kraju se ispostavilo da je jedan od najvećih promašaja draftova NBA lige?

14. Onaj crnjo iz Bobketsa? :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.