Спортски квиз

1. Polard?

EDIT: Jebote Milicic... pa koliko je samo ocito. :D

2. Nije ni Miličić :D

3. Potapenko? Jebote kako sam se setio njega, igrali smo carapama na ekskurziji, gadjali sijalice i vikali Potapenko. :D Kapiram da nije, ali da pokusam!

4. Мени од промашаја пада на памет још Оловоканди. Ако није ниједан од ових, дај још неку помоћ.

5. Чекај, да није онај лик што је изабран као други пик између Олајџувона и Џордана '84?

ЕДИТ:
    :) Мора да је тај, знао сам и како се зове, али ишчилило је, јбг.

6. Inače, draftovan 2000. ako se ne varam, najgori draft u istoriji lige.

7. Ja sad postavljam pitanje?

8. Не зајебавај, прове. Мој одговор је тачнији, тј. већи промашај је био тај лик.

9. Ja koliko gledam sada, najveci fejl je Milicic. :D

10. Kwame je bio prvi pik na draftu, a draft je bio toliko loš da je najbolji ruki bio Mike Miller.

11. Šeko, potvrdi da sam pogodio!

12. Па то је можда био лош драфт, али где ћеш већи промашај од бирања "неког лика" пре Џордана?

ЕДИТ:
    Потврди да сам ја погодио, па ћу дозволити прову да поставља пошто су мале шансе да би он нешто знао. лол

13. Ovaj lik je bio prvi pik, to se uvek uzima kao reper fejla veći od toga ko je biran posle njega. Sad i ovaj Benet iz Klivlenda je na lepom putu da ostane upisan u istoriji.

14. Truće aj u kurac,mogo si bar ime da daš. Sam Bowie, inače drugi pik drafta ispred Džordana čak, al nikad nije ništa napravio jer je kreten slomio obje noge jednu za drugom pa onda i druge povrede. Inace tad je bila mogućnost da Portland trejduje drugi pik te runde i Drekslera za Sampsona u Hjuston koji bi da je birao Olajuwona sa svojim pikom i Dzordana imao trio Džordan Dreksler Hakim.

Truće ti pitaš

15. Sam Bowie draftovan pre Džordana, lik je bio zverina al ga povrede uništile. Vrv na njega misli. Truć pogodio gore pa nek on postavlja pitanje.

16. Jebi se, Šeko. To za Bouvija je bilo toliko obvijus da nisam ni razmatrao.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.