treba nam lik koji nije išao na koledž nego je pravo iz srednje škole otišao na draft. oni po završetku koledža tek sa 21 godinom valjda steknu pravo izlaska na draft
Sub Focus
treba nam lik koji nije išao na koledž nego je pravo iz srednje škole otišao na draft. oni po završetku koledža tek sa 21 godinom valjda steknu pravo izlaska na draft
ако сам скапирао онда Миличић и она слика са одвратном зурком ми једини пада на памет??
Коби?
Јел може позиција/и јел игра и даље тј јел жив у играчком смислу
Ne. Obojica ste prevideli jednu bitnu činjenicu.
edit: naravno da nemam pojma ko je lololo
За кобија знам да је дебитовао са 18 година и 72 или 27 дана тако нешто сам читао.
Дал је могуће да је неко са мање од 18...
ако сам скапирао онда Миличић и она слика са одвратном зурком ми једини пада на памет??
Davanje nekog hinta bi mnogo olakšalo. Eto, i to je hint.
pa moguće da je on, nek se oglasi postavljač
jel evropljanin ili crnjo?
Nije Darko.
Rej Alen? Ja lupam sve koje znam...
Трејси МекГрејди
Allen je bio na Konektikatu. Zagonetna ličnost je bio nada reafirmacije svoje pozicije, ali...
Nije T-Mac.
mnogo slabe hintove daješ, nismo mi baš tako pronicljivi lololo
дај нешто приближно неки интересантан детаљ јебем ли га
Imao je ne mnogo davno veoma bizarnu povredu. Ko prati NBA mora znati!
Artest? Upucao se pistoljem?
Nije. Povreda zagonetne ličnosti ima veze sa Velikim Lebovskim.
Читао сам о чему се ради у филму, јел има везе са куглањем повреда?
Aha.